یک مرکز جمع‌آوری و پروسس لبنیات در ولسوالی عنابه پنجشیر تجهیز شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۵ - ۹:۲۵
یک مرکز جمع‌آوری و پروسس لبنیات در ولسوالی عنابه پنجشیر تجهیز شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر با همکاری مالی برنامه انکشافی سازمان ملل متحد، یک مرکز جمع‌آوری شیر و پروسس لبنیات را در ولسوالی عنابه این ولایت تجهیز نمود.
این مرکز که به هدف رشد مالداری و بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌هایی که معیشت‌شان بر مالداری استوار است تأسیس گردیده، با ۲۰ قلم وسایل مختلف پروسس شیر و تولید لبنیات تجهیز شده است.
گفته می‌شود این اقدام در راستای انکشاف صنعت لبنیات و افزایش ظرفیت اقتصادی مالداران محل صورت گرفته است.
همچنین یادآور می‌گردد که این مرکز پیش‌تر با سیستم برق آفتابی مجهز گردیده بود و قرار است در آینده نیز وسایل بیشتری از جمله موتر یخچالی برای جمع‌آوری شیر از قریه‌جات به آن فراهم شود.
ریاست زراعت پنجشیر تأکید دارد که به تلاش‌های خود برای رشد و توسعه پایدار سکتور زراعت و مالداری در این ولایت ادامه خواهد داد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۲۲
Background image

افتتاح پروژه آبیاری قطره‌ای در ولایت هلمند به‌هدف ایجاد بدیل معیشت برای دهقانان

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش 
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان  به هدف ایجاد بدیل معیشت برای دهقانانی که از کشت کوکنار دست کشیده و به کشت بدیل رو آورده‌اند، پروژه آبیاری قطره. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۲۲
Background image

در ولایت غزنی برای ۸۴ دهقان نهال‌های گیاه «انجه» و وسایل زراعتی توزیع شد

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی با همکاری مالی وزارت زراعت، برای ۸۴ دهقان از ولسوالی‌های اندر، گیلان، مقر، ناوه و خواجه‌عمری نهال. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۱۳
Background image

در ولایت کندهار حدود ۱۳۰ هزار رأس حیوان در برابر بیماری‌های «ریخک» و پروتوزوایی واکسین شدند

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار اعلام کرده است که به همکاری تخنیکی کمیته هالند و با حمایت مالی اتحادیه اروپا، در ده ولسوالی این. . .

بازگشت به خبرها