نظارت از قطعات نمایشی گندم در قریه‌های مرکز شبرغان انجام شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۶ - ۱۶:۱۹
نظارت از قطعات نمایشی گندم در قریه‌های مرکز شبرغان انجام شد

 ۶ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان در سال جاری به هدف بلند بردن سطح اقتصادی دهاقین، ۱۴ قطعه نمایشی گندم را در قریه‌های مختلف مرکز شهر شبرغان ایجاد کرده است. این قطعات در قریه‌های عیدمحله، شاه مشرف و ینگی‌اریغ برای دهاقین پیش‌قدم ایجاد گردیده‌اند.
برای هر دهقان به‌گونه نمونه ۲۵ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده گندم همراه با کودهای کیمیاوی از سوی ریاست زراعت توزیع شده بود. به اساس بازدید و نظارت کارمندان بخش ترویج، این قطعات از رشد و حاصل‌دهی خوبی برخوردار بوده و دهاقین از نتیجه آن ابراز رضایت نموده‌اند.
کشت این قطعات با استفاده از سیستم جدید صورت گرفته و دهاقین خواستار افزایش توزیع تخم‌های اصلاح‌شده و گسترش بیشتر همکاری‌ها از سوی ریاست زراعت شدند.
ریاست زراعت جوزجان می‌گوید که این قطعات نمایشی می‌توانند انگیزه‌ای برای سایر دهاقین باشند تا با روش‌های نوین کشت، میزان حاصلات‌شان را افزایش دهند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۲۲
Background image

افتتاح پروژه آبیاری قطره‌ای در ولایت هلمند به‌هدف ایجاد بدیل معیشت برای دهقانان

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش 
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان  به هدف ایجاد بدیل معیشت برای دهقانانی که از کشت کوکنار دست کشیده و به کشت بدیل رو آورده‌اند، پروژه آبیاری قطره. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۲۲
Background image

در ولایت غزنی برای ۸۴ دهقان نهال‌های گیاه «انجه» و وسایل زراعتی توزیع شد

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی با همکاری مالی وزارت زراعت، برای ۸۴ دهقان از ولسوالی‌های اندر، گیلان، مقر، ناوه و خواجه‌عمری نهال. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۱۴:۱۳
Background image

در ولایت کندهار حدود ۱۳۰ هزار رأس حیوان در برابر بیماری‌های «ریخک» و پروتوزوایی واکسین شدند

۱۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار اعلام کرده است که به همکاری تخنیکی کمیته هالند و با حمایت مالی اتحادیه اروپا، در ده ولسوالی این. . .

بازگشت به خبرها