برگزاری جلسه و ورکشاپ آموزشی برای تعیین ظرفیت تولیدی چراگاه‌ها در ریاست عمومی منابع طبیعی

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۲/۲۴ - ۹:۴۶
برگزاری جلسه و ورکشاپ آموزشی برای تعیین ظرفیت تولیدی چراگاه‌ها در ریاست عمومی منابع طبیعی

۲۴ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری جلسه و ورکشاپ آموزشی را به هدف راهنمایی تیم‌های تخنیکی جهت سروی و تعیین ظرفیت تولیدی علوفه در چراگاه‌های کشور برگزار کرد.
در این نشست که به ریاست مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی منابع طبیعی، و با حضور سید احمد خالد صاحب‌زاده، رئیس تنظیم علفچرها، و شماری از متخصصین بخش‌های تخنیکی برگزار گردید، روی روش‌های سروی، تشخیص ظرفیت تولیدی چراگاه‌ها و جمع‌آوری دقیق معلومات بحث صورت گرفت.
مولوی عبدالاحد خلیل در سخنانش بر اهمیت این سروی تأکید کرد و از کارمندان خواست تا مسئولیت خود را به‌گونه دقیق انجام دهند. وی تعیین ظرفیت تولیدی چراگاه‌ها را برای تنظیم بهتر مواشی در کشور ارزنده خواند.
در جریان ورکشاپ، موضوعات مرتبط به ظرفیت تولید علفچرها مورد بررسی قرار گرفت و در نظر است ورکشاپ آموزشی مشترکی با تیم‌های تخنیکی ریاست عمومی اراضی نیز برگزار گردد.
همچنان در پایان این برنامه، سید احمد خالد صاحب‌زاده با رئیس بانک زمین و متخصصین ریاست عمومی اراضی جلسه تخنیکی جداگانه‌ای را جهت حل چالش‌های سروی و اتخاذ تدابیر لازم برای اجرای مؤثر سروی در ولایت‌های باقی‌مانده برگزار کرد.
در نتیجه این نشست‌ها، تیم‌های تخنیکی مشترک ریاست‌های عمومی اراضی، منابع طبیعی و انسجام امور کوچی‌ها از وزارت سرحدات، اقوام و قبایل، به‌زودی به ولایات بلخ و سمنگان جهت سروی چراگاه‌ها اعزام خواهند شد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۱۰:۹
Background image

پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه‌های واترشید در قریه‌های حاجی رمضان و سنگ لشم ولسوالی چال ولایت تخار

۱۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۸ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار اعلام کرد که پروژه‌های واترشید در قریه‌های حاجی رمضان و سنگ لشم ولسوالی چال، به‌گونهٔ موفقانه ۹۰ درصد. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۸:۵۷
Background image

در سه ولسوالی ولایت قندهار برای ۷۶۳ دهقان تخم اصلاح‌شدهٔ گندم و کودهای کیمیاوی توزیع شد

۱۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۸ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت قندهار با تلاش خود و به حمایت مالی دفتر مبارزه با جرایم و مواد مخدر سازمان ملل متحد (UNODC) و با همکاری. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۸ - ۸:۵۷
Background image

تکمیل پروژه چکدم سنگی در قریه ده‌سبز ولسوالی خیبر ولایت فاریاب

۱۸ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۸ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب از تکمیل و بهره‌برداری یک پروژه مهم چکدم سنگی در قریه ده‌سبز ولسوالی خیبر این ولایت خبر می‌دهد.
ای. . .

بازگشت به خبرها