وزیر زراعت و سرپرست وزارت مالیه درباره تطبیق تفاهم‌نامه همکاری‌های تجارتی با قزاقستان بحث کردند

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۹/۵ - ۱۵:۳۳
وزیر زراعت و سرپرست وزارت مالیه درباره تطبیق تفاهم‌نامه همکاری‌های تجارتی با قزاقستان بحث کردند

۵ قوس ۱۳۹۸
نصیراحمد درانی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری و محمدهمایون قیومی سرپرست وزارت مالیه و مشاور ارشد مقام عالی ریاست جمهوری در امور زیربنا، در مقر وزارت مالیه با هم دیدار و روی عملی‌سازی تفاهم‌نامه‌های تجارتی با قزاقستان صحبت کردند.
در این ملاقات، دو طرف درباره‌ی صادرات سبزی و میوه‌ی تازه افغانستان به قزاقستان در بدل واردات گندم و بذر از آن کشور، در چارچوب سیستم جنس به جنس و تشخیص چالش‌ها و مشکلات ترانسپورتی و ترانزیتی اموال صادراتی افغانستان بحث و تبادل نظر نمودند.
باید گفت که در تفاهم‌نامه همکاری‎های اقتصادی و تجارتی میان افغانستان و قزاقستان صادرات سبزیجات و میوجات افغانستان در بدل واردات گندم و بذر از آن کشور از طریق جنس به جنس تذکر یافته است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۵:۳۸
Background image

فعالیت بیش از ۱۶۰ فارم زنبورپروری در هلمند؛ تولید ۳۵ تن عسل در سال جاری

۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان و زنبورداران هلمند می‌گویند که بیش از ۱۶۰ فارم زنبورپروری در این ولایت فعالیت می‌کند و تولید عسل در سال جاری به ۳۵ تن رسیده است. اقلیم مساعد، زمین‌های فراخ و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۴:۳۸
Background image

آغاز کارهای ساختمانی سه چک‌دم جدید در کندهار

۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با حمایت مالی اتحادیه اروپا و همکاری سازمان ملل متحد برای غذا و زراعت، کارهای. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۴:۳۷
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی برای بیش از دو هزار تن دهاقین در پنج ولسوالی کندهار

۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار اعلام کرد که با تلاش این ریاست و به حمایت مالی اتحادیه اروپا، به همکاری تخنیکی مؤسسه مهاجرین کندهار. . .

بازگشت به خبرها