معین مالی و اداری وزارت زراعت از پارک ملی بند امیر در ولایت بامیان بازدید کرد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲ - ۹:۱۳
معین مالی و اداری وزارت زراعت از پارک ملی بند امیر در ولایت بامیان بازدید کرد

ملا آغا جان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر خود به ولایت بامیان از ساحه پارک ملی بند امیر بازدید نمود.
در این بازدید، مولوی عبدالجبار خالد رئیس زراعت ولایت بامیان نیز حضور داشت. معین مالی و اداری وزارت زراعت از شرکت قراردادی ساحه بند امیر خواست تا تدابیر لازم برای بهبود شرایط این پارک ملی اتخاذ شود. وی تاکید کرد که سهولت‌های بیشتری برای بازدیدکنندگان ایجاد شود و ساحات حفاظت‌شده پارک به گونه‌ای جدی‌تر مراقبت شوند تا حالت طبیعی آن حفظ شود.
ملا آغا جان آخند همچنین از مسئولین مربوط خواست تا برای جلوگیری از آلوده‌سازی محیط اطراف بند، تدابیر لازم را عملی کنند. در این راستا، از شرکت قراردادی خواسته شد که تشناب‌ها و سایر تسهیلات مورد نیاز بازدیدکنندگان را توسعه داده و در دسترس قرار دهد.
پارک ملی بند امیر، به عنوان یکی از مهم‌ترین جاذبه‌های طبیعی و گردشگری افغانستان، نیازمند حفظ محیط‌زیست و توسعه زیرساخت‌ها برای بازدیدکنندگان است. معین مالی و اداری وزارت زراعت در این سفر بر اهمیت همکاری مشترک میان نهادهای دولتی و شرکت‌های مسئول تأکید کرد و از آنها خواست تا اقدامات عملی برای بهبود وضعیت این پارک به اجرا گذاشته شود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۲۷ - ۱۵:۳۲
Background image

دیدار رئیس زراعت بدخشان با مسئولین پروژه‌های زراعتی موسسات همکار

۲۷ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی امان‌الله حسن، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، با مسئولین پروژه‌های زراعتی موسسات «شلتر فارلایف» و «افغان اید» دیدار و پیرامون تطبیق پروژه‌های مشترک. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۲۷ - ۱۴:۱۰
Background image

ایجاد قطعات نمایشی شالی در ولسوالی کشنده ولایت بلخ

۲۷ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
پنج قطعه نمایشی شالی در قریه‌جات مختلف ولسوالی کشنده ولایت بلخ به‌گونه عملی و آموزشی تحت سیستم قطار کشت گردید. در این سیستم، فاصله میان قطارها ۳۰ سانتی‌متر و فاصله بین. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۶ - ۲۰:۱
Background image

سفر هیئت امارت اسلامی افغانستان برای اشتراک در کنفرانس اقتصادی ۲۰۲۵ روسیه

 

۲۶ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئتی از امارت اسلامی افغانستان به رهبری مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسوولان وزارت های اقتصاد، صنعت و تجارت، اتاق تجارت و شماری از تجار. . .

BACK TO NEWS