نظارت و بررسی مراکز پخش و توزیع اسپرم منجمد حیوانات در ولایت کاپیسا

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۱ - ۱۴:۳۱
نظارت و بررسی مراکز پخش و توزیع اسپرم منجمد حیوانات در ولایت کاپیسا

۱ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
بر اساس مکتوب واصله از ریاست عمومی مالداری و صحت حیوانی وزارت زراعت و آبیاری و هدایت رهبری اداره زراعت ولایت کاپیسا، مراکز پخش و توزیع اسپرم منجمد حیوانات در ولایت کاپیسا مورد نظارت و بررسی قرار گرفت.
در این نظارت، کارمندان آمریت خدمات مالداری و صحت حیوانی به رهبری داکتر عبدالخلیل رحمانی، آمر خدمات مالداری و صحت حیوانی، به همراه مدیران القاح مصنوعی، از مراکز پخش و توزیع اسپرم منجمد در مرکز کاپیسا و ولسوالی حصه دوم کوهستان بازار خمرو بازدید کردند. این مراکز، که به طور قانونی تحت نظارت شرکت‌های معتبر قرار دارند، مورد بررسی قرار گرفتند.
در این بررسی‌ها، اسپرم‌های منجمد حیوانات به اساس جدول مشخصات چک و بررسی شدند. در صورت شناسایی اسپرم‌های منجمد غیرقانونی یا قاچاق، مطابق ماده (38) شرطنمانه تورید اسپرم منجمد حیوانات، تمامی اسپرم‌ها ضبط، محو و نابود خواهند شد. همچنین افراد و اشخاص متقلب و جعل‌کار به مراجع عدلی و قضایی معرفی خواهند شد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۴:۳۴
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با معاون اقتصادی اتحادیه اروپا در حاشیه نمایشگاه بادام‌باغ کابل

۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان برگزاری سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری در بادام‌باغ کابل، با معاون. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۹:۵۳
Background image

بازدید رهبری وزارت زراعت از غرفه‌های نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری


۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
در نخستین روز میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری، مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۶:۷
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل افتتاح شد


۲ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل با حضور رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، شماری از مقام‌های امارتی،. . .

بازگشت به خبرها