آموزش تاجران انار در ولسوالی تگاب ولایت کاپیسا

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۵ - ۱۰:۳۰
آموزش تاجران انار در ولسوالی تگاب ولایت کاپیسا

کارمندان ریاست زراعت کاپيسا در  ولسوالی تگاب آن ولایت، طبق هدایت مولوی محمد رحیم نعمانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، تاجران انار را در زمینه بسته‌بندی، انتقال و بازاریابی محصولات انار آموزش دادند.
در این برنامه، ۱۵ تن از تاجران در بخش‌های رفع حاصل انار بی‌دانه، جمع‌آوری، بسته‌بندی، ذخیره‌سازی، انتقال و فروش محصولات به‌شکل عملی و نظری رهنمایی شدند. هدف از این آموزش‌ها، افزایش مهارت تاجران در مدیریت محصولات انار و فروش آن به قیمت مناسب در بازارهای داخلی و خارجی بود.
بر اساس گزارش‌ها، امروز حدود ۲۰۰۰ تُن انار به کشور پاکستان صادر و ۵۰۰ تُن دیگر به بازارهای داخلی عرضه شده است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۴:۳۴
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با معاون اقتصادی اتحادیه اروپا در حاشیه نمایشگاه بادام‌باغ کابل

۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان برگزاری سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری در بادام‌باغ کابل، با معاون. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۹:۵۳
Background image

بازدید رهبری وزارت زراعت از غرفه‌های نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری


۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
در نخستین روز میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری، مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۶:۷
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل افتتاح شد


۲ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل با حضور رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، شماری از مقام‌های امارتی،. . .

بازگشت به خبرها