به ۳۸ خانواده در کابل مرغ و وسایل مرغ‌داری توزیع شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۸/۸/۲۹ - ۱۵:۲۴
 به ۳۸ خانواده در کابل مرغ و وسایل مرغ‌داری توزیع شد

۲۹عقرب ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به همکاری پروژه «SNAP2»، به ۳۸ خانواده در ولسوالی‌های قره‌باغ، میربچه‌کوت، ده‌سبز و چهارآسیاب ولایت کابل، مرغ‌ و وسایل مرغ‌داری توزیع کرد.
برای هریک از این خانواده‌ها صد قطعه مرغ، ۱۱۳ کیلوگرام دانه‌ی و وسایل مرغ‌داری توزیع شده است. یک آسیاب دانه‌ی مرغ و یک عراده موترسایکل باربری نیز به یکی از سرگروپان این خانواده‌ها توزیع شده است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۱۵:۲۳
Background image

آغاز کمپاین کیمیاوی علیه آفات نباتی در ولسوالی شتل پنجشیر

۳۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر از آغاز کمپاین کیمیاوی علیه آفات نباتی «مور پت‌دار (خیمه‌ساز)» در حوزه چیلانک ولسوالی شتل خبر می‌دهد.
به اساس معلومات، این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۱۳:۲
Background image

برگزاری نشست مهم با دفتر «داکار» در کندز پیرامون تطبیق و پیشرفت پروژه‌های انکشافی زراعتی

۳۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، مولوی نیاز محمد عابد، در دیدار با دادالله، مسئول دفتر «داکار» برای زون شمال و شمال‌شرق، پیرامون پروژه‌های. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۱۲:۱۹
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ در سرپل و پاک‌سازی بیش از ۶۰۰ هکتار زمین

۳۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ در این ولایت خبرداده و می گویند که بیش از 600 هکتار زمین از وجود ملخ پاک‌سازی شده است.
به. . .

بازگشت به خبرها