برگزاری جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات در ولایت بادغیس

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۹/۲۰ - ۱۱:۳۹
برگزاری جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات در ولایت بادغیس

۲۰ قوس ۱۴۰۳ هـ.ش
جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات در دفتر کاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس تحت ریاست مولوی پیرمحمد حلیمی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد.
این جلسه با تلاوت آیاتی از قرآن کریم آغاز و سپس رئیس اداره با خوش‌آمدگویی و ارائه صحبت‌های مقدماتی، نشست را رسماً افتتاح کرد. وی بر هماهنگی با موسسات همکار و تطبیق پروژه‌های بنیادی در بخش زراعت و مالداری تأکید کرد و خواستار تمرکز بر مناطق دورافتاده و اقشار محروم شد.
در ادامه، گزارش فعالیت‌های شش‌ماهه موسسه هماهنگی کمک‌های انسانی (CHA) از طریق ارائه پاورپوینت مطرح و مورد تأیید قرار گرفت. سپس آمران امور زراعتی و مالداری به ترتیب درباره موضوعات مرتبط صحبت کرده و بر تطبیق پروژه‌های زراعتی متناسب با اقلیم هر ولسوالی و اجرای دقیق فعالیت‌ها در بخش مالداری تأکید کردند.
همچنین رئیس زراعت از مسئولین موسسات خواست تا در اجرای پروژه‌ها شفافیت را رعایت کنند تا تمامی مردم به صورت عادلانه از کمک‌ها بهره‌مند شوند.
این نشست بر افزایش اثربخشی پروژه‌ها و جلوگیری از مصرف بی‌جا تأکید ویژه‌ای داشت.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ - ۱۲:۲۰
Background image

سفر رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز به ولسوالی چهاربرجک

۲۹ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی نیازمحمد وهاج رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز، به‌منظور بررسی وضعیت امور زراعتی، مالداری و منابع طبیعی، به ولسوالی چهاربرجک سفر نمود.
در جریان این سفر،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ - ۱۲:۱۱
Background image

توزیع مواد خوراکی حیوانی برای مالداران در ولسوالی شولگره بلخ

۲۹ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور حمایت از مالداران و تقویت سکتور مالداری، روند توزیع مواد خوراکی حیوانی در ولسوالی شولگره ولایت بلخ به ۱۰۰ مالدار در سطح ۵ قریه از سوی ریاست زراعت، آبیاری و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ - ۱۱:۳۰
Background image

آغاز روند توزیع گندم و کمک‌های نقدی برای مهاجرین بازگشته در کشور

۲۹ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۹ رجب المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
روند توزیع گندم و کمک‌های نقدی برای مهاجرین بازگشته به کشور بر اساس هدایت عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی، به‌گونه رسمی در ولایت بغلان از. . .

بازگشت به خبرها