به ۱۱۹ تاک‌دار در کابل پایه‌های تاک توزیع شد

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۸/۸/۲۲ - ۱۳:۱۸
به ۱۱۹ تاک‌دار در کابل پایه‌های تاک توزیع شد

۲۲عقرب ۱۳۹۸
به ۱۱۹ تن از تاک‌داران در کابل، به ارزش ۱۰.۳ میلیون افغانی پایه‌های تاک و مواد ضروری برای استحکام تاک‌های‌شان توزیع شد.
عمرجان منگل رییس اداره زراعت ولایت کابل هنگام توزیع این مواد به تاکداران، گفت: «این مقدار مواد با ۳۵درصد سهم دهقان و ۶۵درصد سهم بلاعوض وزارت زراعت توزیع می‌شود.» این‌مقدار مواد برای ۱۱۹جریب باغ اختصاص داده شده و هدف آن تطبیق شیوه‌های جدید تاک‌داری و افزایش محصولات انگور در این مناطق می‌باشد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۰:۵۶
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری امسال نیز از ۲ الی ۵ ثور سال ۱۴۰۵ با شعار « زراعت و مالداری عصری، زمینه‌ساز امنیت غذایی و رشد اقتصاد کشور» در بادام باغ کابل با  برگزار می‌شود.

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری امسال نیز برای چهار روز از ۲ الی ۵ ثور سال ۱۴۰۵ با شعار « زراعت و مالداری عصری، زمینه‌ساز امنیت غذایی و رشد اقتصاد کشور» در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۰:۵۱
Background image

نشست با متنفذین قریه صمدی برای حفاظت از جنگلات باغ برگزار شد

۶ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از برگزاری نشست با متنفذین و باشندگان قریه صمدی به‌منظور حفاظت و حراست از جنگلات باغ این قریه خبر می‌دهد.
بر اساس معلومات این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۰:۳۹
Background image

احداث ۱۸۶ قطعه باغ نمایشی مثمر در ۷ ولسوالی جوزجان

۶ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان از تطبیق برنامه احداث ۱۸۶ قطعه باغ نمایشی مثمر در ۷ ولسوالی این ولایت در همکاری با موسسه برای احیا و توسعه افغانستان خبر می. . .

بازگشت به خبرها