افتتاح کمپاین واکسیناسیون طاعون نشخوارکنندگان کوچک در ولایت پروان

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۸/۳۰ - ۱۴:۵۵
افتتاح کمپاین واکسیناسیون طاعون نشخوارکنندگان کوچک در ولایت پروان

۳۰ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون علیه مرض طاعون نشخوارکنندگان کوچک (پی پی آر) تحت سرپرستی ریاست زراعت آبیاری و مالداری ولایت پروان آغاز شد.
 در مراسم افتتاحیه این کمپاین، مولوی روح الله روحانی رئیس زراعت آبیاری و مالداری ولایت پروان و دکتر محمد عارف عقیل آمر مالداری و صحت حیوانی ولایت پروان حضور داشتند.
این کمپاین با همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و هماهنگی اداره زراعت پروان به اجرا درآمده است و مسئولین کلینیک‌های صحت حیوانی نیز در آن سهم گرفته‌اند. هدف از این کمپاین واکسیناسیون، جلوگیری از شیوع بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک در گوسفندان و بزها و بهبود وضعیت سلامت مواشی در ولایت پروان می‌باشد.
این بیماری می‌تواند به سرعت در میان مواشی شیوع پیدا کرده و خسارات زیادی به صنعت مالداری وارد کند. به همین دلیل، واکسیناسیون حیوانات  یکی از مهم‌ترین اقدامات پیشگیرانه برای محافظت از منابع اقتصادی و معیشتی مالداران در این ولایت است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳۰ - ۹:۲۶
Background image

سفر وزیر زراعت به سمنگان برای آغاز روند توزیع گندم و کمک نقدی به مهاجرین بازگشته

۲۹ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
بر اساس هدایت عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی، روند توزیع گندم از ذخایر وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و کمک‌های نقدی برای مهاجرین بازگشته  به کشور، طی مراسمی با. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ - ۱۲:۲۰
Background image

سفر رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز به ولسوالی چهاربرجک

۲۹ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی نیازمحمد وهاج رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز، به‌منظور بررسی وضعیت امور زراعتی، مالداری و منابع طبیعی، به ولسوالی چهاربرجک سفر نمود.
در جریان این سفر،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ - ۱۲:۱۱
Background image

توزیع مواد خوراکی حیوانی برای مالداران در ولسوالی شولگره بلخ

۲۹ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور حمایت از مالداران و تقویت سکتور مالداری، روند توزیع مواد خوراکی حیوانی در ولسوالی شولگره ولایت بلخ به ۱۰۰ مالدار در سطح ۵ قریه از سوی ریاست زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها