توزیع بیش از ۱ میلیون نهال هنگ غوزه و بسته‌های زراعتی به دهاقین در بدخشان

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۱ - ۱۰:۲۹
6565

ریاست معیشت بدیل وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، بیش از ۱ میلیون و ۲۲ هزار نهال هنگ غوزه و بسته‌های زراعتی را به ۱۴۶ دهقان در ولسوالی‌های ارگو و درایم بدخشان توزیع کرد. این اقدام در چارچوب پلان انکشافی سال مالی ۱۴۰۳ به منظور ترویج کشت بدیل کوکنار صورت گرفته است.
در این برنامه، برای هر دهقان ۷۰۰۰ نهال هنگ غوزه و تجهیزات و وسایل لازم شامل دواپاش، بوشکه، کارد مخصوص، دوای کرم هنگ، قاب جمع‌آوری شیره، صافی، کتمن و ابزارهای کشاورزی دیگر توزیع شد. این توزیع در حضور نمایندگان ریاست معیشت بدیل، مدیریت خدمات زراعتی و مقام ولسوالی‌های ارگو و درایم صورت گرفت.
مسئولین از دهاقین خواستند که به جای کشت کوکنار، کشت حلال و سودمند هنگ غوزه را انتخاب کرده و در شکوفایی و توسعه کشور سهیم شوند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۴:۳۴
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با معاون اقتصادی اتحادیه اروپا در حاشیه نمایشگاه بادام‌باغ کابل

۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان برگزاری سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری در بادام‌باغ کابل، با معاون. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۹:۵۳
Background image

بازدید رهبری وزارت زراعت از غرفه‌های نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری


۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
در نخستین روز میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری، مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۶:۷
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل افتتاح شد


۲ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل با حضور رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، شماری از مقام‌های امارتی،. . .

بازگشت به خبرها