آغاز توزیع تخم بذری اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی در ولسوالی اشکمش تخار

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۱ - ۱۰:۲۵
آغاز توزیع تخم بذری اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی در ولسوالی اشکمش تخار

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار روند توزیع تخم بذری اصلاح‌شده گندم همراه با کود کیمیاوی یوریا و دی‌ای‌پی را در ولسوالی اشکمش آغاز کرد.
در این برنامه، برای ۱۵۰۰ دهقان واجد شرایط که از قبل سروی شده‌اند، ۷۵ متریک تن تخم بذری اصلاح‌شده گندم، ۷۵ متریک تن کود یوریا و ۷۵ متریک تن کود دی‌ای‌پی توزیع می‌شود. هر دهقان در این برنامه یک بسته زراعتی دریافت می‌کند که شامل یک بوری پنجاه کیلویی تخم گندم اصلاح‌شده، یک بوری پنجاه کیلویی کود یوریا (سفید) و یک بوری پنجاه کیلویی کود دی‌ای‌پی (سیاه) است.
این اقدام به منظور حمایت از دهاقین و افزایش حاصلات زراعتی در منطقه صورت گرفته است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۴:۳۴
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با معاون اقتصادی اتحادیه اروپا در حاشیه نمایشگاه بادام‌باغ کابل

۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان برگزاری سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری در بادام‌باغ کابل، با معاون. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۹:۵۳
Background image

بازدید رهبری وزارت زراعت از غرفه‌های نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری


۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
در نخستین روز میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری، مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۶:۷
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل افتتاح شد


۲ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل با حضور رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، شماری از مقام‌های امارتی،. . .

بازگشت به خبرها