ترویج کشت قطاری گندم در ولایت پروان

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۸/۱۴ - ۱۵:۱۹
ترویج کشت قطاری گندم در ولایت پروان

۱۳ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان به منظور ارتقاء آگاهی دهقانان، ۱۲ جریب زمین را به صورت قطاری به کشت گندم اصلاح شده اختصاص داده است. این اقدام در ولسوالی‌های سیدخیل مرکز پروان به عنوان قطعات نمایشی انجام شده و انتظار می‌رود که محصول خوبی حاصل گردد.
این پروژه با حمایت مالی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور ترویج روش‌های نوین زراعتی و افزایش تولید گندم در ولایت پروان اجرا شده است. کاشت گندم به شیوه قطاری، نه تنها به کشاورزان کمک می‌کند تا محصول بیشتری به دست آورند، بلکه از مشکلاتی همچون شکستگی، شیوع سرخی و خوابیدن گندم ناشی از باد و باران نیز جلوگیری می‌کند.
دهقانان پروان از این روش‌های جدید ابراز رضایت کرده و اعلام کرده‌اند که در سال آینده خود به ایجاد قطعات نمایشی کشت گندم به شیوه قطاری خواهند پرداخت. این ابتکار به عنوان بخشی از تلاش‌های مستمر اداره زراعت برای بهبود کشاورزی در ولایت پروان تلقی می‌شود.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۹ - ۱۱:۲۳
Background image

سفر معین مالی و اداری وزارت زراعت به منظور تثبیت مسیر خط آهن در ولایات جنوب و شمال‌غرب کشور

۹ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ملا آغاجان آخند «حاجی سالم»، معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، طبق هدایت ریاست‌الوزرا امارت اسلامی افغانستان، در ترکیب یک هیأت رسمی به هدف تثبیت مسیر خط. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۹ - ۱۰:۲۸
Background image

سفر رئیس عمومی جمع‌آوری عشر و زکات وزارت زراعت به ولایت تخار

۹ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی نداء محمد عابد، رئیس عمومی جمع‌آوری عواید عشر و زکات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در رأس یک هیأت رسمی به منظور بررسی وضعیت جمع‌آوری عشر و زکات و تقویت هماهنگی. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۹ - ۱۰:۲۴
Background image

سفر رئیس عمومی عشر و زکات وزارت زراعت به ولایت بدخشان

۸ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی ندا محمد عابد، رئیس عمومی عشر و زکات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، طی سفر رسمی به ولایت بدخشان با مولوی امان‌الله حسن، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت. . .

BACK TO NEWS