حاصلات پیاز در سرپل ۲۰ درصد افزایش یافته است

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۸/۸/۱۲ - ۱۳:۵
 حاصلات پیاز در سرپل ۲۰ درصد افزایش یافته است

۱۲ عقرب ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل می‌گوید که حاصلات پیاز در این ولایت، امسال نسبت به سال گذشته، ۲۰ درصد افزایش یافته است.
بر بنیاد گزارش کارمندان ساحه‌ای ریاست زراعت سرپل، امسال اضافه‌تر از هزار هکتار زمین در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت پیاز کشت شده بود که حاصل تخمینی آن در هر هکتار ۵۵ تا ۶۰ تن بوده است.
در سال روان سطح کلی تولید پیاز در سرپل به ۵۹ هزار و ۵۰۰ متریک تن می‌رسد که نسبت به سال گذشته، ۲۰ درصد افزایش را نشان می‌دهد. ریاست زراعت سرپل می‌گوید که علت افزایش حاصل پیاز در این ولایت، بارنده‌گی فصلی شرایط اقلیمی خوب بوده است. در سال روان پیاز افغانستان به امارات متحده‌ی عربی نیز صادر شده است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۳:۱۵
Background image

توزیع تخم بذری اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی برای ۵۰۰ دهقان در ولسوالی سیاه‌گرد ولایت پروان

۱۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
به اساس هدایت الحاج مولوی روح‌الله روحانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، روند توزیع تخم بذری اصلاح‌شده‌ی گندم و کودهای کیمیاوی برای ۵۰۰ دهقان در ولسوالی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۳:۱۲
Background image

در لغمان روند توزیع وسایل پروسس شیر برای ۲۵۰ خانواده آغاز شد

۱۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
زیر چتر ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لغمان و با همکاری مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO) و همکاری تخنیکی مؤسسه‌ی «نوی مشورتی و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۳:۱۲
Background image

دیدار رئیس زراعت پنجشیر با هیئت کمپنی تولید ادویه حیوانی از قزاقستان

۱۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر، قاری فضل‌الله دیوبند، با داکتر واسیلی رئیس کمپنی تولید ادویه حیوانی «کاز فارماکو» از کشور قزاقستان و هیئت همراه او در دفتر. . .

بازگشت به خبرها