رئیس جدید منابع بشری وزارت زراعت معرفی و کارش را آغاز کرد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۷/۱۴ - ۹:۱۶
رئیس جدید منابع بشری وزارت زراعت معرفی و کارش را آغاز کرد

مولوی محمد عثمان ترابی قوماندان امنیه سابق ولایت کاپیسا منحیث رئیس منابع بشری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به کارمندان آن اداره معرفی و به کارش آغاز کرد.
در محفل معرفی رئیس منابع بشری جدید وزارت زراعت مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، ملاآغاجان"حاجی سالم" معین مالی و اداری وزارت زراعت، مولوی محمد نظر شینواری معاون معین  اداری وزارت امور داخله، روساء و کارمندان سکتور زراعت حضور داشتند.
محفل با تلاوت قاری حزب‌ الله‌ رئیس اداری وزارت زراعت آغاز و بعد مولوی صدراعظم عثمانی پیرامون مسوولیت‌های حکومتی، سکتور زراعت و مالداری صحبت کرد و آرزو کرد که در این امتحان مسووولیت همه کامیاب شوند.
پس از آن مولوی محمد نظر شینواری معاون معین اداری وزارت امور داخله صحبت کرد و پیرامون فعالیت‌های گذشته آقای ترابی سخن گفت او را شخص صادق و مجاهد نیک نام امارت یاد کرد.
پس از آن مولوی مصباح‌الدین مستعین رئیس اطلاعات و آگاهی عامه فرمان عالیقدر امیرالمومنین حفظه الله مبنی بر تقرری وی را به خوانش گرفت و همچنان در مورد فعالیت‌های گذشته‌اش معلومات داد.
همچنان مولوی محمد عثمان ترابی به ایراد سخن پرداخت و از کارمندان سکتور زراعت خواست در راستای کارهای یومیه او را همکاری نمایند.
مجلس با دعای ملاآغاجان حاجی سالم معین مالی و اداری وزارت زراعت خاتمه یافت.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۱:۲۸
Background image

وزیر زراعت با شارژدافیر ترکیه درباره گسترش همکاری‌های تجاری و تسهیلات ویزه دیدار کرد

۳ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در دیدار با سادین آییلدیز شارژدافیر کشور ترکیه در افغانستان، بر گسترش روابط تجاری، افزایش صادرات محصولات زراعتی و فراهم. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۱:۲۰
Background image

کمپاین واکسین طاعون برای ۵۰۰ هزار رأس مواشی در زون شمال‌شرق آغاز شد

۳ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین آگاهی‌دهی و تطبیق واکسین بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) برای ۵۰۰ هزار رأس مواشی در زون شمال‌شرق کشور با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۱:۱۴
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با رئیس مؤسسه مبارزه با گرسنگی جهان در افغانستان

۳ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیدار با محمد سجاد ساجد رئیس مؤسسه مبارزه با گرسنگی جهان WHH در افغانستان، بر. . .

بازگشت به خبرها