هشت‌ دستگاه هموارکاری زمین به دهقانان در هرات توزیع شد

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۸/۸/۵ - ۱۳:۴۶
 هشت‌ دستگاه هموارکاری زمین به دهقانان در هرات توزیع شد

۵عقرب ۱۳۹۸
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از طریق برنامه تنظیم آب در مزرعه، هشت دستگاه هموارکاری زمین یا «لایزرلیول» را به دهقانان پیش‌قدم در ولایت هرات توزیع کرده است.
این دستگاه‌ها که برای هموار ساختن زمین‌های زراعتی کار گرفته می‌شود، با سی درصد سهم دهقانان و هفتاد درصد کمک بلاعوض وزارت زراعت، به دهقانان توزیع شده است.
استفاده از دستگاه‌های لایزرلیول برعلاوه‌ی این که به کاهش مصرف آب زراعتی، تخم و کود کیمیاوی جلوگیری می‌کند، از ضایع شدن وقت دهقانان نیز جلوگیری کرده و زراعت را عصری می‌سازد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۰:۵۶
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری امسال نیز از ۲ الی ۵ ثور سال ۱۴۰۵ با شعار « زراعت و مالداری عصری، زمینه‌ساز امنیت غذایی و رشد اقتصاد کشور» در بادام باغ کابل با  برگزار می‌شود.

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری امسال نیز برای چهار روز از ۲ الی ۵ ثور سال ۱۴۰۵ با شعار « زراعت و مالداری عصری، زمینه‌ساز امنیت غذایی و رشد اقتصاد کشور» در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۰:۵۱
Background image

نشست با متنفذین قریه صمدی برای حفاظت از جنگلات باغ برگزار شد

۶ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از برگزاری نشست با متنفذین و باشندگان قریه صمدی به‌منظور حفاظت و حراست از جنگلات باغ این قریه خبر می‌دهد.
بر اساس معلومات این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۰:۳۹
Background image

احداث ۱۸۶ قطعه باغ نمایشی مثمر در ۷ ولسوالی جوزجان

۶ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان از تطبیق برنامه احداث ۱۸۶ قطعه باغ نمایشی مثمر در ۷ ولسوالی این ولایت در همکاری با موسسه برای احیا و توسعه افغانستان خبر می. . .

بازگشت به خبرها