دیدار معین زراعت و مالداری وزارت زراعت با رییس دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۶/۲۸ - ۹:۵۵
دیدار معین زراعت و مالداری وزارت زراعت با رییس دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل

۲۸ سنبله ۱۴۰۳ ه‍.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با پولیک‌ اوکسی‌غای رئیس و آرداکاستم رئیس برنامه‌های انکشاف بدیل سازمان مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد ملاقات کرد.
در این دیدار دو طرف پیرامون گسترش همکاری‌های دوجانبه و ضرورت حمایت از دهقانان افغانستان تاکید نمودند.
معین زراعت و مالداری در این دیدار گفت که با آمدن امارت اسلامی افغانستان کشت مواد مخدر منع قرار داده شده و دهقانان باید همکاری شوند تا در آینده به کشت مواد مخدر دست نزنند و تقاضای شان برآورده شود و در این فعالیت نه تنها دولت افغانستان بلکه تمام جهان باید سهم بگیرد، لازم است که برای صادرات، واردات، تولید، آموزش، پروسس محصولات سبزی، میوه و غله دهقانان این ملک و تطبیق کارهای بنیادی کار صورت گیرد".
بعدا مسوولان  دفتر مقابله با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل متحد در افغانستان تعهد همکاری نموده اظهار داشتند که در کنفرانس‌ها و نشست‌های آینده در کشورهای خارجی بر لزوم همکاری به دهقانان افغانستان صحبت خواند نمود.
پس از ممنوعیت کشت کوکنار از سوی امارت اسلامی افغانستان بسیاری از دهقانان رو به کشت بدیل آوردند که در این راستا وزارت زراعت مصصمم به فراهم سازی بدیل‌های مناسب برای آنها می‌باشد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۲:۵۷
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به منظور افتتاح مرکز واحد تثبیت ملکیت در کندز

۱۰ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به هدف افتتاح مرکز واحد تثبیت ملکیت در سطح زون‌ها، هیئت بلندپایه ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت کندز سفر کرد و در همین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۲:۵۰
Background image

توزیع مواد غذایی برای دهاقین متضرر از خشکسالی در سمنگان

۱۰ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان با همکاری مالی دفتر شبکه انکشاف باختر برای شماری از دهاقین و افراد بی‌بضاعت متضرر از خشکسالی در مرکز ایبک و ولسوالی حضرت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۲:۴۷
Background image

برگزاری جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در بدخشان

۱۰ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات به اساس پلان کاری مقام ولایت و به هدایت رئیس زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان، با حضور مسئولین، نمایندگان موسسات همکار و آمرین و مدیران. . .

بازگشت به خبرها