روند توزیع تخم اصلاح شده بذری گندم برای ۳هزار ۷۰۰ دهقان در ولایت پروان آغاز شد 

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۶/۱۳ - ۱۱:۴۱
روند توزیع تخم اصلاح شده بذری گندم برای ۳هزار ۷۰۰ دهقان در ولایت پروان آغاز شد 

۱۳ سنبله ۱۴۰۳ هـ.ش
ثبت نام دهقانان واجد شرایط جهت توزیع تخم بذری اصلاح شده گندم در مرکز ولایت پروان از سوی کمیته هالند تحت نظارت کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت آغاز شد به گفته مسوولان در این روند برای 3هزار ۷۰۰ دهقان تخم اصلاح شده بذری توزیع خواهد شد.
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان از جریان ثبت و راجستر سیستم زمین به زمین دهاقین واجد شرایط نظارت به عمل آوردند. 
پس از تکمیل روند ثبت نام واجدین شرایط ریاست زراعت ولایت پروان با هماهنگی کمیته ناروی برای افعانستان برای   ۳هزار ۷۰۰ تن از دهاقین واجد شرایط در کمپین خزانی  تخم اصلاح شده بذری معه کود کیمیاوی توزیع می‌نماید.
که هدف از برنامه فوق ترویج و انکشاف تخم اصلاح شده بذری گندم و بلند بردن سطح حاصلات دهاقین آنولایت می‌باشد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۳۶
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی جهت ترتیب طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵ در وزارت زراعت

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای تخنیکی و هماهنگی به منظور ترتیب و تنظیم طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵، تحت رهبری سید احمد خالد صاحب زاده، رئیس پالیسی و پلان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در ریاست. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

بررسی صحی بزهای پروژه «مصونیت غذایی» در ولایت تخار

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
تیم تخنیکی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از بزهای تدارک‌شده در چارچوب پروژه "مصونیت غذایی" دفتر میشن ایست، بازدید تخنیکی و صحی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

جمع‌آوری ادویه‌جات تاریخ‌گذشته حیوانی از کابل مارکت هرات

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات اعلام کرد که تیم تخنیکی آمریت مالداری و صحت حیوانی این ریاست از دواخانه‌های حیوانی در کابل مارکت این ولایت تفتیش و بررسی به. . .

BACK TO NEWS