امسال بادام دایکندی ۴۰ درصد افزایش یافته است

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۷/۹ - ۱۵:۱۷
بادام دایکندی امسال ۴۰ درصد افزایش یافته است

۹ میزان ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، از افزایش چهل‌ درصدی بادام این ولایت خبر داده است.
این ریاست می‌گوید که ارزیابی‌ها نشان می‌دهد که در سال جاری در نتیجه بارندگی‌های به موقع، حاصلات بادام در دایکندی، در مقایسه با سال‌های قبل حدود ۴۰ درصد افزایش یافته و به ۲۵هزار متریک تن خواهد رسید. در پهلوی آب کافی، کنترول افات و امراض، توزیع نهال‌های اصلاح شده و ایجاد باغ‌های معیاری از جانب وزارت زراعت نیز در افزایش حاصلات بادام کمک کرده است.
ریاست زراعت دایکندی می‌افزاید که بادام از محصولات عمده‌ و مازاد این ولایت است و اکثریت زمین‌های زراعتی دایکندی تحت پوشش درختان بادام قرار دارد. به گفته‌ی این ریاست، قبلاً سالانه بین ۱۵ تا ۲۰ هزار متریک تن بادام در دایکندی تولید می‌شد اما امسال این رقم به ۲۵هزار متریک تن خواهد رسید.
ریاست زراعت دایکندی در حالی افزایش چشم‌گیر محصولات بادام این ولایت خبر می‌دهد که سال گذشته به دلیل خشک‌سالی شدید در کشور، به باغ‌داری ضربه‌ی شدید وارد شد و میزان حاصلات باغ‌داری در دایکندی به نصف کاهش یافت.
این ریاست تاکید دارد که در گذشته، موقع گل بادام سرمای شدید و ژاله نیز باغ‌ها را خساره‌مند می‌ساخت، اما امسال این دو مشکل در موقع گل بادام وجود نداشته است.
ولایت دایکندی برای باغ‌داری آب و هوای مناسب دارد و تمام درختان میوه در این ولایت به خوبی رشد می‌کند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۵ - ۱۲:۵۹
Background image

چکدم به ارزش ۲.۹ میلیون افغانی در ولسوالی نېش ولایت کندهار به بهره‌برداری سپرده شد

۵ کب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
به اساس بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، تحت رهبری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار و نظارت مستقیم آمریت منابع طبیعی، یک. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۵ - ۱۰:۲۲
Background image

در ریاست زراعت ولایت میدان وردک کار ساخت سبزخانه‌ها آغاز شد

۵ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک، کار ساخت سبزخانه‌ها در این ریاست آغاز گردیده است.
این پروژه از سوی ریاست زراعت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۵ - ۱۰:۸
Background image

در ولسوالی چمتال ولایت بلخ برای شماری از باغداران کمک کود کیمیاوی توزیع شد

۵ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری دفتر آغاخان، برای شماری از باغداران ولسوالی چمتال این ولایت کمک کودهای کیمیاوی توزیع کرد.
به. . .

بازگشت به خبرها