روز جهانی دسترسی آزاد به اطلاعات مبارک

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۸/۷/۷ - ۱۳:۴۷
 روز جهانی دسترسی آزاد به اطلاعات مبارک

۷ میزان ۱۳۹۸
۲۸ سپتامبر، برابر با ششم میزان ۱۳۹۸، روز جهانی دسترسی آزاد به اطلاعات است. بر اساس یافته‌های نهادهای جهانی، قانون دسترسی به اطلاعات افغانستان، جایگاه اول را در جهان دارد. ما (وزارت زراعت) برای تطبیق هر چه بهتر این قانون و دسترسی همه‌ی شهروندان به اطلاعات مورد نظرشان، تمامی تلاش‌های‌مان را به کار می‌بندیم و در راه آسان‌سازی بیش‌تر دسترسی شهروندان به اطلاعات می‌کوشیم.
در این مسیر، ساخت آرشیف الکترونیک برای منظم‌سازی و دسترسی بهتر به سندها، ایجاد دفتر روابط عامه برای ارایه‌ی خدمات سریع به مراجعان، توسعه‌ی بانک اطلاعات برای مخاطبان آنلاین، راه‌اندازی بیش‌تر از ۱۴ سیستم معلوماتی آنلاین برای تسهیل دسترسی به اطلاعات نو، تعیین و معرفی مسوولان مراجع اطلاع‌رسانی برای اولین بار در تمامی نهادهای دومی (ریاست‌های ۳۴ ولایت) ارایه‌ی پاسخ دقیق و به موقع به همه‌ی تقاضاهای اطلاعات، رعایت قانون در نشرات وب‌سایت، نشر اطلاعات پیش‌گیرانه و از همه مهم‌تر تعهد فردی و تیمی به ارایه‌ی اطلاعات بدون محدودیت به شهروندان، از کارهایی است که در وزارت زراعت صورت گرفته است.
این فعالیت‌ها در راستای تطبیق واضح قانون دسترسی به اطلاعات، باعث شد که در پی بررسی‌های کمیسیون دسترسی به اطلاعات، وزارت زراعت بتواند جایگاه نخست را در بخش اطلاع‌رسانی در سال روان در میان تمامی واحدهای بودجه‌ای به دست بیاورد.
ما به این باوریم که هنوز کارهای فراوانی را باید برای تطبیق بهتر قانون دسترسی به اطلاعات و رعایت و تسهیل رسیدن شهروندان به این حق‌شان، به انجام برسانیم. روند غنی‌سازی آرشیف الکترونیک وزارت زراعت با سرعت تمام ادامه دارد و تیم کاری اطلاع‌رسانی نیز در تلاش‌اند تا کوچک‌ترین موردهای مدنظر در قانون در کارها و نشرات‌شان عملی سازند.
به دسترسی به اطلاعات، به عنوان اصلی‌ترین منفذ مبارزه با فساد و ایجاد شفّافیت باور داریم و به این نظر هستیم که اگر تمامی موارد از چشم شهروندان بگذرد، فساد و ناکاره‌گی‌های نهادها به کم‌ترین حد ممکن می‌رسد.
روز جهانی دسترسی آزاد به اطلاعات را برای همه‌ی شهروندان و به ویژه خبرنگاران، رسانه‌ها و نهادهای تحقیقی تبریک می‌گویم.
با احترام
نصیراحمد درانی
وزیر زراعت، آبیاری و مالداری

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۷ - ۸:۵۶
Background image

امسال در کشور بیش از ۴.۵۴ میلیون متریک تُن گندم تولید شده است

بر اساس آمار ریاست احصاییه و معلومات زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سال جاری در مجموع ۴.۵۴ میلیون متریک تُن گندم در کشور تولید شده است که از این میان ۴.۱۳ میلیون متریک تُن. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۷:۴۹
Background image

دیدار وزیر زراعت با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل

۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در دفتر کارش با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این دیدار، مولوی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۶:۷
Background image

افزایش کیفیت و تولید میوه‌های خشک در کشور؛ صادرات از کندهار به ۵ هزار متریک تن می‌رسد

۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در نتیجه تلاش‌ها و برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان برای بلند بردن کیفیت و افزایش تولید میوه‌های خشک در کشور، میزان صادرات این محصولات. . .

بازگشت به خبرها