پنجاه‌ و نوهمین جلسه هیئت تخنیکی ولایت دایکندی دایر گردید

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۷ - ۱۳:۲۰
پنجاه‌ و نوهمین جلسه هیئت تخنیکی ولایت دایکندی دایر گردید

جلسه هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب و استرداد زمین های غصب شده در  ولایت دایکندی تحت ریاست مولوی شیر احمد رفیع رئیس زراعت و با حضور اعضای آن دایر شد.
در این جلسه روساء عدلیه، ارشاد، حج و اوقاف، شاروالی، رئیس شهر سازی و مسکن، سرپرست آمریت سرحدات اقوام و قبایل ،مدیر کدستر، ٱمر قضایای امارت، رئیس شاروالی، نماینده استخبارات و مستوفیت حضور داشتند.
در ا ین جلسه گزارش فعالیت هیئت اعزامی به ولسوالی‌های کیتی و کجران ارائه گردید. بعدآ فیصله گردید دوسیه‌های که روی آن تحقیق و بررسی صورت گرفته و ساحات که از سوی هیئت اعزامی به عنوان ساحات امارتی تشخیص و تثبیت گردیده است به مراجع مربوطه آن بطور رسمی ارسال گردد. در رابط به دوسیه‌های مسترد شده از مرکز هیئتی متشکل از اعضای هیئت تخنیکی تعین گردید تا جلسات آینده نواقص دوسیه‌ها را رفع نموده و گزارش خویش را ارائه نماید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۹:۱۷
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهاقین ولایت کاپیسا

۱۹ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا به اساس پلان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، برای ۳۰ تن از دهاقین پیشقدم در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت تخم اصلاح‌شده جواری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۸ - ۱۵:۵
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسئولان ریاست عمومی انسجام امور کوچی‌ها

۱۸ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری و کفیل وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با اعضای رهبری ریاست عمومی انسجام امور کوچی‌های وزارت سرحدات، اقوام و قبایل دیدار. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۸ - ۱۴:۵۹
Background image

برگزاری جلسه بررسی روند پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت

۱۸ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای اداری به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، با حضور رییسان و مسئولان مرکزی این وزارت به منظور بررسی پیشرفت پروژه‌های انکشافی برگزار. . .

BACK TO NEWS