رئیس زراعت ولایت کاپیسا با مسئول سیاسی زون مرکز دفتر یوناما ملاقات کرد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۹/۱۱ - ۱۰:۱۶
رئیس زراعت ولایت کاپیسا با مسئول سیاسی زون مرکز دفتر یوناما ملاقات کرد

مولوی روح الله روحانی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا با ایوا مسئول سیاسی زون مرکز دفتر یونما در ساختمان ریاست زراعت دیدار کرد.
خانم ایوا هدف سفرش را به کاپیسا ارزیابی تغییر اقلیم و تاثیرات آن بالای زراعت مالداری و بررسی و ضعیت زندگی کوچی‌ها عنوان نمود.
در این دیدار رئیس زراعت نیازمندی‌های دهقانان، باغداران و مالداران کاپیسا را شریک ساخت و افزود  که با آمدن امارت فعالیت‌های چشمگیری در بخش زراعت و مالداری صورت گرفته‌است.
آقای روحانی افزود که نیاز به پروژه‌های بزرگ و کوچک زیربنایی و انکشافی بیشتر می‌باشد تا اقتصادی و بیکاری مردم کاهش یابد.
خانم ایوا وعده سپرد که نظر به نیازمندی دهقانان و مالداران در حد توان این ولایت را همکاری خواهند نمود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۶:۴۹
Background image

پروژه‌ای به ارزش بیش از ۲۷ میلیون افغانی در بخش معیشت و جنگلداری در کنر تطبیق می‌شود

۲۳ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان مؤسسه انکشاف جامعه آسیا (ACDO) در دیدار با مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از تطبیق پروژه‌ای به ارزش ۲۷ میلیون و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۶:۲۳
Background image

جلسه هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان ولایتی برگزار شد

۲۳ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه آنلاین هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان پلان و پالیسی، احصائیه زراعتی، انکشاف سکتور خصوصی، نظارت و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۰:۴۰
Background image

جلسه هماهنگی ریاست زراعت دایکندی با مؤسسات همکار برگزار شد

۲۳ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هماهنگی میان مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی و نمایندگان مؤسسات همکار برگزار شد.
در این جلسه، نمایندگان مؤسسات همکار گزارش فعالیت‌ها و برنامه. . .

بازگشت به خبرها