مالداری در ولایت بادغیس، طی سال جاری دوباره جان گرفته است.

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۸/۶/۱۷ - ۱۴:۱۰
مالداری در ولایت بادغیس، طی سال جاری دوباره جان گرفته است.

۱۷ سنبله ۱۳۹۸
مالداری در ولایت بادغیس، طی سال جاری دوباره جان گرفته است.
مالداری در این ولایت به دلیل خشک‌سالی‌های اخیر، شدیداً خساره‌مند شده بود.
براساس آمار جمع‌آوری شده توسط ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، تعداد گاوها در این ولایت از ۸۵ هزار و ۸۳۶ راس در سال‌های گذشته، امسال به ۲۱۹ هزار و ۳۴۹ راس افزایش یافته است. این رقم، بیش از دوونیم برابر افزایش را نشان می‌دهد.
هم‌چنین تعداد گوسفندان نیز از ۶۶۸هزار و ۳۲۱ راس به یک‌میلیون و ۹۲۲هزار و ۶۴۶هزار راس رسیده است. هم‌چنین تعداد بزها نیز حدود ۳۵ درصد افزایش یافته‌ است.
این درحالیست که مالداری در ولایت بادغیس طی سال گذشته، حدود هفتاد درصد صدمه دیده و نزدیک به درصدشان تلف شد.
بارندگی‌های کافی و سبز شدن چراگاه‌ها به جان گرفتن دوباره مالداری در بادغیس کمک کرده است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۳۰ - ۱۵:۱۸
Background image

توزیع بز و وسایل جمع‌آوری شیر برای افراد معلول و بی‌بضاعت در دایکندی

۳۰ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی به همکاری یکی از موسسات همکار، روند توزیع بزهای شیری و وسایل جمع‌آوری شیر را برای افراد معلول و بی‌بضاعت در مرکز این ولایت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۳۰ - ۱۵:۷
Background image

تأکید بر تداوم همکاری‌ها میان وزارت زراعت و دفتر ناروی در افغانستان

۳۰ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
نشستی هماهنگی و تخنیکی به رهبری مولوی عبدالغفور، رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با مسئولین عمومی دفتر ناروی در افغانستان (NCA) و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۳۰ - ۱۰:۲۹
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با بزرگان ولایت پکتیکا و استماع مشکلات آنان

۳۰ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با شماری از بزرگان و موسپیدان ولایت پکتیکا در دفتر کارش دیدار کرد.
در این دیدار، بزرگان. . .

بازگشت به خبرها