وزیر زراعت: ارزش سکتور مالداری به هفت میلیارد دالر می‌رسد

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۸/۶/۱۳ - ۱۹:۳۴
وزیر زراعت: ارزش سکتور مالداری به هفت میلیارد دالر می‌رسد

۱۳ سنبله ۱۳۹۸

نصیراحمد درانی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، می‌گوید که ارزش مجموعی سکتور مالداری افغانستان به هفت میلیارد دالر می‌رسد.

آقای درانی که در نشست بورد تخنیکی خدمات مالداری صحبت می‌کرد، گفت رشد سکتور مالداری در خودکفایی اقتصادی و مصونیت غذایی در کشور نقش مهم دارد.

وزیر زراعت افزود که افغانستان در بخش تولید گوشت مرغ به خودکفایی نزدیک شده و حدود هشتاد تا هشتادوپنج درصد گوشت مرغ مورد نیاز در داخل کشور تولید می‌شود. او گفت که واردات گوشت مرغ پیر از پاکستان متوقف شده است.

نصیراحمد درانی هم‌چنین از طرح و تهیه استراتیژی جلوگیری از تلفات حیوانات ناشی از خشک‌سالی، افزایش محصولات حیوانی و چگونگی نسل‌گیری از حیوانات خبر داد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۱۳:۴۴
Background image

در ننگرهار به ۱۲۰ دهقان وسایل زراعتی کمک شد

۱۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
به تلاش‌های ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار و با حمایت فنی مؤسسه خیریه «داکار» و حمایت مالی «دانیدا»، به ۱۲۰ تن از دهقانان در ولسوالی‌های هسکه مینه، کوټ و رودات. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۱۳:۲۵
Background image

کمپاین واکسین علیه بیماری طاعون حیوانات کوچک در ولایت کندز آغاز شد

۱۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندز با همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، کمپاین واکسین علیه بیماری طاعون حیوانات کوچک (PPR) را در این ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۱۱:۵۹
Background image

سفر وزیر زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت تخار

۱۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در رأس هیأتی متشکل از مفتی محمد ذاکر رئیس عمومی مالداری و صحت حیوانی، میرویس خوگیانی و ولی وزیری مشاوران مقام وزارت،. . .

بازگشت به خبرها