وزیر زراعت: ارزش سکتور مالداری به هفت میلیارد دالر می‌رسد

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۸/۶/۱۳ - ۱۹:۳۴
وزیر زراعت: ارزش سکتور مالداری به هفت میلیارد دالر می‌رسد

۱۳ سنبله ۱۳۹۸

نصیراحمد درانی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، می‌گوید که ارزش مجموعی سکتور مالداری افغانستان به هفت میلیارد دالر می‌رسد.

آقای درانی که در نشست بورد تخنیکی خدمات مالداری صحبت می‌کرد، گفت رشد سکتور مالداری در خودکفایی اقتصادی و مصونیت غذایی در کشور نقش مهم دارد.

وزیر زراعت افزود که افغانستان در بخش تولید گوشت مرغ به خودکفایی نزدیک شده و حدود هشتاد تا هشتادوپنج درصد گوشت مرغ مورد نیاز در داخل کشور تولید می‌شود. او گفت که واردات گوشت مرغ پیر از پاکستان متوقف شده است.

نصیراحمد درانی هم‌چنین از طرح و تهیه استراتیژی جلوگیری از تلفات حیوانات ناشی از خشک‌سالی، افزایش محصولات حیوانی و چگونگی نسل‌گیری از حیوانات خبر داد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۵:۲۲
Background image

پیشرفت بیش از ۹۰ درصدی پروژه چکدم در ولسوالی خانچهارباغ فاریاب

۲۴ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب از پیشرفت قابل ملاحظه پروژه ساخت چکدم در ولسوالی خانچهارباغ این ولایت خبر می‌دهد.
بر اساس گزارش نظارتی هیأت تخنیکی این ریاست،. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۴:۳۲
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی آغاز مرحله دوم تفتیش مزارع در بلخ

۲۴ حمل ۱۴۰۵ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از برگزاری جلسه‌ای به‌منظور آغاز و هماهنگی مرحله دوم تفتیش مزارع دهاقین با اشتراک مسئولان و نمایندگان چهار نهاد دولتی و ۲۳ شرکت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۴:۳۱
Background image

اجرای عملیات دواپاشی در جنگلات پسته طبیعی ولسوالی نهرشاهی بلخ

۲۴ حمل ۱۴۰۵ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از اجرای عملیات دواپاشی در جنگلات پسته طبیعی ولسوالی نهرشاهی خبر می‌دهد. این اقدام به‌منظور حفاظت، تقویت و جلوگیری از شیوع آفات. . .

بازگشت به خبرها