چهل‌ودومین جلسه هیئت تخنیکی ولایت دایکندی دایر گردید

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۲۴ - ۱۰:۴۳
چهل‌ودومین جلسه هیئت تخنیکی ولایت دایکندی دایر گردید

۲۴ میزان ۱۴۰۲ هـ.ش
 جلسه هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب ولایت دایکندی در ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی تحت ریاست مولوی شیر احمد رفیع رئیس هیئت تخنیکی این ولایت و با عضویت اعضای هئیت تخنیکی دایر گردید.
این جلسه با حضور رئیس ارشاد، حج و اوقاف، رئیس نظارت، تعقیب احکام و فرامین، مدیر کدستر، ٱمر قضایای امارت، نماینده ریاست شهر سازی و مسکن، رئیس شاروالی، نماینده قوماندانی امنیه و سرپرست اداره مستوفیت دایر گردید.
گزارش تیم‌های موظف ساحات لزیر در جلسه ارائه گردید و به تیم دیگر متشکل از اعضای هیئت تخنیکی وظیفه سپرده شد تا دوسیه که مدعی آن ریاست استخبارات می‌باشد بررسی نموده و در جلسه بعدی گزارش خویش ارائه نمایند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۹ - ۱۴:۳
Background image

پایان روند توزیع کمک‌ها برای ۱۲۰۰ خانواده عودت‌کننده در ننگرهار

۹ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۱ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
روند توزیع کمک‌ها برای خانواده‌های عودت‌کننده از مهاجرت در ولایت ننگرهار که مدتی پیش آغاز شده بود، با موفقیت به پایان رسید. این روند تحت نظارت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۹ - ۱۲:۳۷
Background image

توزیع تخم سبزیجات برای ۲۰۰ زن در ولسوالی کشم

۹ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان اعلام کرد که برای ۲۰۰ تن از خانم‌ها در ۲۰ قریه ولسوالی کشم تخمیانه سبزیجات توزیع گردیده است. این برنامه در چارچوب تقویت معیشت بدیل و. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۹ - ۹:۳۴
Background image

نظارت از تطبیق برنامه پول در بدل کار در ولسوالی ینگی‌قلعه

۹ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار از روند تطبیق برنامه «پول در بدل کار» در ولسوالی ینگی‌قلعه نظارت به‌عمل آورد. این برنامه در پنج ساحه مختلف با همکاری دفتر کنسرن. . .

بازگشت به خبرها