حاصلات گندم در بادغیس ۵۴ درصد افزایش یافته است

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۶/۱۲ - ۲۱:۱۴
حاصلات گندم در بادغیس ۵۴ درصد افزایش یافته است


میزان حاصلات گندم در ولایت بادغیس، نشان می‌دهد که تولید گندم امسال در مقایسه با سال‌های گذشته، حدود ۵۴ درصد افزایش یافته است.

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، می‌گوید، با آنکه سطح اقتصاد دهقانان پایین بود و دسترسی کم‌تری به عوامل تولید داشتند، اما دهقانان این ولایت امسال توانسته‌اند ۱۴۴ هزار متریک تن گندم تولید کنند. به گفته‌ی این ریاست، امسال نزدیک به ۱۲هزار و هشت‌صد هکتار زمین آبی و ۴۸هزار و ۳۰۰ هکتار زمین للمی گندم کشت شده بود که از زمین‌های آبی و للمی در مجموع ۱۴۴ هزار متریک گندم به دست آمده است. این ریاست تاکید کرده که این رقم حدود ۵۴ درصد افزایش در مقایسه با میزان حاصلات گندم در سال‌های ۹۶ و ۹۷ را نشان می‌دهد. میزان این حاصلات نشان می‌دهد که دهقانان بادغیس، ۵۰ هزار متریک گندم بیشتر از نیاز باشندگان این ولایت تولید کرده‌اند.
ارزیابی‌ها نشان می‌دهد که از هرهکتار زمین زراعتی آبی سه‌هزار و
۲۱۴ کیلوگرام و از هرهکتار زمین للمی ۲هزار و ۱۳۱ کیلوگرام گندم به دست آمده است.
باران‌های کافی و به موقع، توزیع تخم‌های اصلاح شده و کود کیمیاوی توسط وزارت زراعت و موسسات همکار، کنترول کامل آفات نباتی به ویژه ملخ و کفشک باعث افزایش حاصلات گندم در بادغیس شده است.
از دو برابر شدن حاصلات گندم در بادغیس در حالی گزارش می‌شود که این ولایت طی دو سال گذشته، شدیداً از خشک‌سالی متاثیر شده بود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۳۰ - ۱۵:۱۸
Background image

توزیع بز و وسایل جمع‌آوری شیر برای افراد معلول و بی‌بضاعت در دایکندی

۳۰ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی به همکاری یکی از موسسات همکار، روند توزیع بزهای شیری و وسایل جمع‌آوری شیر را برای افراد معلول و بی‌بضاعت در مرکز این ولایت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۳۰ - ۱۵:۷
Background image

تأکید بر تداوم همکاری‌ها میان وزارت زراعت و دفتر ناروی در افغانستان

۳۰ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
نشستی هماهنگی و تخنیکی به رهبری مولوی عبدالغفور، رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با مسئولین عمومی دفتر ناروی در افغانستان (NCA) و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۳۰ - ۱۰:۲۹
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با بزرگان ولایت پکتیکا و استماع مشکلات آنان

۳۰ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با شماری از بزرگان و موسپیدان ولایت پکتیکا در دفتر کارش دیدار کرد.
در این دیدار، بزرگان. . .

بازگشت به خبرها