۸۰۰ بسته‌ی زراعتی برای احیا و ارزش‌افزایی هنگ در بغلان توزیع شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۸/۷ - ۱۵:۸
۸۰۰ بسته‌ی زراعتی برای احیا و ارزش‌افزایی هنگ در بغلان توزیع شد


۷ عقرب ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان، از توزیع ۴۰۰ بسته زراعتی برای احیای گیاه هنگ و توزیع ۴۰۰ بسته‌ی دیگر برای ارزش‌افزایی شیره‌ی این گیاه به چهار انجمن حفاظت از چراگاه‌ها خبر داده است.
این بسته‌ها که شامل کراچی دستی، تخم هینگ، کدمن، آب‌پاش، دست‌کش، کلاه، ماسک، سنگ‌بلو، بیل، کلنگ، کارد تیغ‌زنی، کارد جمع‌آوری شیره، سنگ‌دان، چکش، بشکه و لیبل می‌شوند، به ۴۲۰ تن از اعضای انجمن‌های حفاظت از هنگ در پلخمری و ولسوالی دهنه‌ی غوری توزیع شده است.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۱۵:۲۶
Background image

توزیع ۴۰ پایه ماشین چوچه‌کشی برای بانوان مستفید در ولسوالی‌های فیض‌آباد و تشکان

۲۳ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان به هدف حمایت از فعالیت‌های تولیدی زنان و تقویت اقتصاد خانواده‌ها، روند توزیع ۴۰ پایه ماشین چوچه‌کشی را در ولسوالی‌های فیض. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۱۵:۲۲
Background image

هموارکاری و شخم زدن  بیش از ۱۰۰ جریب زمین زراعتی در ولایت نیمروز

۲۳ جوزا  ۱۴۰۵ هـ.ش
بیش از ۱۰۰ جریب زمین زراعتی دهاقین در مناطق نوکجو، خوابگاه و سردشت ولایت نیمروز طی یک هفته گذشته توسط وسایط و تجهیزات میکانیزه ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۱۵:۱۹
Background image

آغاز کمپاین واکسین بروسلوز در ولایت میدان وردک

۲۳ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک از آغاز کمپاین واکسین بیماری بروسلوز حیوانی در نشخوارکنندگان بزرگ و کوچک در این ولایت خبر داد.
این کمپاین با همکاری. . .

بازگشت به خبرها