۸۰۰ بسته‌ی زراعتی برای احیا و ارزش‌افزایی هنگ در بغلان توزیع شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۸/۷ - ۱۵:۸
۸۰۰ بسته‌ی زراعتی برای احیا و ارزش‌افزایی هنگ در بغلان توزیع شد


۷ عقرب ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان، از توزیع ۴۰۰ بسته زراعتی برای احیای گیاه هنگ و توزیع ۴۰۰ بسته‌ی دیگر برای ارزش‌افزایی شیره‌ی این گیاه به چهار انجمن حفاظت از چراگاه‌ها خبر داده است.
این بسته‌ها که شامل کراچی دستی، تخم هینگ، کدمن، آب‌پاش، دست‌کش، کلاه، ماسک، سنگ‌بلو، بیل، کلنگ، کارد تیغ‌زنی، کارد جمع‌آوری شیره، سنگ‌دان، چکش، بشکه و لیبل می‌شوند، به ۴۲۰ تن از اعضای انجمن‌های حفاظت از هنگ در پلخمری و ولسوالی دهنه‌ی غوری توزیع شده است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۱:۱۴
Background image

افزایش حاصلات مالداری در سال جاری به‌دلیل گسترش علفچرها و سرسبزی دشت‌ها

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در جریان سفرش به شمال کشور اعلام کرد که به‌دلیل افزایش ساحات علفچر و سرسبزی گسترده دشت‌ها،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۹:۲۱
Background image

افتتاح مرکز تولید چوچه مرغ گوشتی در تخار با سرمایه‌گذاری ۸۲۰ هزار دالر

۸ ثور۱۴۰۵ هـ.ق
مرکز تولید چوچه مرغ گوشتی با سرمایه‌گذاری مجموعی حدود ۸۲۰ هزار دالر در ولایت تخار، با حضور هیأت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، رسماً افتتاح و به بهره‌برداری. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۸:۵۶
Background image

تأکید بر شفافیت در اجاره‌دهی و جلوگیری از غصب اراضی در بازدید از مدیریت زراعت ولسوالی کشم

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی محمود مظلوم رئیس اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به همراه مولوی امان‌الله حسن از مدیریت زراعت ولسوالی کشم بازدید کرده و با مسئولان این اداره دیدار نمودند.
در. . .

بازگشت به خبرها