۸۰۰ بسته‌ی زراعتی برای احیا و ارزش‌افزایی هنگ در بغلان توزیع شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۸/۷ - ۱۵:۸
۸۰۰ بسته‌ی زراعتی برای احیا و ارزش‌افزایی هنگ در بغلان توزیع شد


۷ عقرب ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان، از توزیع ۴۰۰ بسته زراعتی برای احیای گیاه هنگ و توزیع ۴۰۰ بسته‌ی دیگر برای ارزش‌افزایی شیره‌ی این گیاه به چهار انجمن حفاظت از چراگاه‌ها خبر داده است.
این بسته‌ها که شامل کراچی دستی، تخم هینگ، کدمن، آب‌پاش، دست‌کش، کلاه، ماسک، سنگ‌بلو، بیل، کلنگ، کارد تیغ‌زنی، کارد جمع‌آوری شیره، سنگ‌دان، چکش، بشکه و لیبل می‌شوند، به ۴۲۰ تن از اعضای انجمن‌های حفاظت از هنگ در پلخمری و ولسوالی دهنه‌ی غوری توزیع شده است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۸:۴۳
Background image

ده‌ها تن از دهقانان در کندهار از تخم‌های اصلاح‌شده ماش و کودهای کیمیاوی مستفید شدند

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۳۰ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار می‌گوید، به‌منظور افزایش تولیدات زراعتی، تقویت مصونیت غذایی و بهبود وضعیت اقتصادی دهقانان،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۴ - ۱۳:۳۵
Background image

دیدار وزیر زراعت با رییس دفتر خدمات پروژه‌ای سازمان ملل متحد در افغانستان

۲۴ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان با رییس دفتر خدمات پروژه‌ای سازمان ملل متحد (UNOPS) در افغانستان دیدار کرد و دو طرف درباره. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۴ - ۱۰:۳۰
Background image

به‌منظور گسترش سیستم آبیاری قطره‌ای، به دهقانان در کندهار آموزش عملی و نظری ارائه شد

۲۴ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با همکاری تیم تخنیکی مدیریت ترویج زراعت ولسوالی ژړۍ، به شماری از دهقانان به‌منظور گسترش و استفاده. . .

بازگشت به خبرها