۸۰۰ بسته‌ی زراعتی برای احیا و ارزش‌افزایی هنگ در بغلان توزیع شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۸/۷ - ۱۵:۸
۸۰۰ بسته‌ی زراعتی برای احیا و ارزش‌افزایی هنگ در بغلان توزیع شد


۷ عقرب ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان، از توزیع ۴۰۰ بسته زراعتی برای احیای گیاه هنگ و توزیع ۴۰۰ بسته‌ی دیگر برای ارزش‌افزایی شیره‌ی این گیاه به چهار انجمن حفاظت از چراگاه‌ها خبر داده است.
این بسته‌ها که شامل کراچی دستی، تخم هینگ، کدمن، آب‌پاش، دست‌کش، کلاه، ماسک، سنگ‌بلو، بیل، کلنگ، کارد تیغ‌زنی، کارد جمع‌آوری شیره، سنگ‌دان، چکش، بشکه و لیبل می‌شوند، به ۴۲۰ تن از اعضای انجمن‌های حفاظت از هنگ در پلخمری و ولسوالی دهنه‌ی غوری توزیع شده است.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۸/۲ - ۱۱:۱۱
Background image

فرصت ویژه برای تولیدکنندگان و متشبثان سکتور زراعت و مالداری کشور

ریاست انکشاف سکتور خصوصی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان از شما دعوت می‌کند تا در سی‌وپنجمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری در بادام‌باغ کابل غرفه بگیرید و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۲ - ۹:۴
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کودهای کیمیاوی برای ۳۰ دهقان پیشقدم در جوزجان

۲ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به‌منظور افزایش حاصلات زراعتی و ترویج استفاده از تخم‌های اصلاح‌شده بذری گندم، برای ۳۰ تن از دهقانان پیشقدم در مرکز شبرغان و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۲ - ۹:۴
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کودهای کیمیاوی برای ۱۵ دهقان در کاپیسا

۲ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا برای ۱۵ تن از دهقانان مرکز و ولسوالی‌های این ولایت به‌منظور ایجاد قطعات نمایشی گندم و ترویج استفاده از تخم اصلاح‌شده بذری،. . .

BACK TO NEWS