۸۰۰ بسته‌ی زراعتی برای احیا و ارزش‌افزایی هنگ در بغلان توزیع شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۸/۷ - ۱۵:۸
۸۰۰ بسته‌ی زراعتی برای احیا و ارزش‌افزایی هنگ در بغلان توزیع شد


۷ عقرب ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان، از توزیع ۴۰۰ بسته زراعتی برای احیای گیاه هنگ و توزیع ۴۰۰ بسته‌ی دیگر برای ارزش‌افزایی شیره‌ی این گیاه به چهار انجمن حفاظت از چراگاه‌ها خبر داده است.
این بسته‌ها که شامل کراچی دستی، تخم هینگ، کدمن، آب‌پاش، دست‌کش، کلاه، ماسک، سنگ‌بلو، بیل، کلنگ، کارد تیغ‌زنی، کارد جمع‌آوری شیره، سنگ‌دان، چکش، بشکه و لیبل می‌شوند، به ۴۲۰ تن از اعضای انجمن‌های حفاظت از هنگ در پلخمری و ولسوالی دهنه‌ی غوری توزیع شده است.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۶:۳
Background image

کشت توت زمینی در ننگرهار افزایش یافته است؛ پیش‌بینی برداشت ۶۷۰ متریک تُن محصول در سال جاری

۲۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۴ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
براساس معلومات کارمندان ترویجی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار، امسال در چهار ولسوالی این ولایت در ۴۰۶ جریب زمین، توت زمینی کشت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۱:۱۱
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی بهاری در ولسوالی فرزه ولایت کابل 

۲۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی فرزه، کمپاین نهال‌شانی بهاری را تحت عنوان «غرس نهال صدقه جاریه است» با همکاری مؤسسه شلتر فار لایف و با. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۰:۱۸
Background image

توزیع تخم سبزیجات برای دهاقین در دایکندی

۲۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با همکاری یک مؤسسه خیریه بشری، برای شماری از دهاقین در مرکز این ولایت تخم‌های سبزیجات توزیع نمود.
در این روند، برای هر دهقان. . .

بازگشت به خبرها