۴۶ هزار نهال در پنجشیر آماده توزیع است

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۳ - ۱۱:۵۸
۴۶ هزار نهال در پنجشیر آماده توزیع است

۳ حوت دلو ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر، می‌گوید ۴۶ هزار نهال مثمر آماده ساخته شده و قرار است برای متقاضیان این ولایت توزیع و غرس گردد.
محمدرووف یعقوبی رییس زراعت پنجشیر گفت: «۲۳ نوع نهال میوه‌ای آماده شده و از ۱۵ حوت به بعد برای متقاضیان مناطق مختلف پنجشیر توزیع و غرس آن شروع می‌گردد.»
به گفته آقای یعقوبی، این نهال‌ها شامل بادام، گیلاس، سیب، زردآلو، آلو، ناک، شفتالو و چهارمغز می‌شود و در بدل پول ناچیز، ۳۵ تا ۵۰ افغانی به مردم توزیع می‌شود. این نهال‌ها در فصل بهار امسال غرس می‌گردد.
پنجشیر ولایت کوهستانی و دارای آب و هوای مناسب برای باغداری است.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۱۵:۴۹
Background image

نزدیک به ۱۷۶ هکتار باغ پسته در بادغیس احیا شد

۱۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت بادغیس می‌گویند که پس از روی کار آمدن امارت اسلامی افغانستان، نزدیک به ۱۷۶ هکتار زمین در این ولایت به باغات پسته اختصاص یافته و دوباره احیا شده. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۱۵:۴۸
Background image

بازدید رئیس زراعت تخار از مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی کلفگان

۱۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
به سلسله برنامه‌های نظارت منظم از فعالیت‌های مدیریت‌های خدمات زراعتی ولسوالی‌ها، قاری قطب‌الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری تخار همراه با هیئت همکارش از مدیریت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۱۵:۴۸
Background image

بازدید از جریان اعمار فارم مرغ پروری در تخار

۱۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار از روند اعمار فارم پرورش مرغ در قریه جغتای ولسوالی خواجه غار  بازدید به عمل آوردند .
این فارم که شامل دو سالون با ظرفیت. . .

بازگشت به خبرها