۲۹۳ تُن تخم اصلاح‌شده به ۵هزار و ۸۶۰ دهقان در سرپل توزیع می‌شود

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۸/۱۵ - ۱۱:۲۸
۲۹۳ تُن تخم اصلاح‌شده به ۵هزار و ۸۶۰ دهقان در سرپل توزیع می‌شود
۱۵عقرب ۱۳۹۹
روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده به دهقانان در ولایت سرپل آغاز شد.
در این روند، ۲۹۳ متریک‌تُن تخم اصلاح‌شده‌ی گندم به پنج‌هزار و ۸۶۰ دهقان در سراسر ولایت سرپل توزیع می‌شود.
محمدسلیم رنجبر رییس اداره زراعت سرپل، با آغاز روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گفت که این تخم‌ها به موقع در اختیار دهقانان قرار گرفته و آنان را نسبت به افزایش حاصلات‌شان در سال آینده خوش‌بین ساخته است.
این تخم‌ها به شکل سبسایدی در اختیار دهقانان قرار می‌گیرد. شصت‌درصد هزینه تهیه این تخم‌ها توسط وزارت زراعت و چهل‌ درصد دیگر آن توسط دهقانان تامین می‌شود.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۸ - ۹:۶
Background image

تولید شش نوع تخم اصلاح‌شده گندم در فارم تحقیقات زراعتی جوارسل خوست

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست از طریق آمریت امور زراعتی و مدیریت عمومی تحقیقات، در فارم تحقیقات زراعتی جوارسل شش نوع تخم اصلاح‌شده گندم تولید کرده است.
این تخم‌های اصلاح‌شده. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۸ - ۸:۱۲
Background image

نشست تعقیبی در ریاست عمومی اراضی وزارت زراعت در مورد تصفیه و تعیین قیمت زمین‌های بند للندر (شاه‌توت) برگزار شد


۱۷ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۵ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
در ریاست اراضی وزارت زراعت نشست تعقیبی در رابطه به تصفیه و تعیین قیمت زمین‌های بند للندر (شاه‌توت) برگزار گردید. 
در این نشست شاه‌جهان جلات. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۷ - ۱۵:۵۰
Background image

جلسه هماهنگی وزارت زراعت و افغانستان بانک برگزار شد

۱۷ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش

جلسه هماهنگی میان مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و افغانستان بانک پیرامون ارائه تمویلات اسلامی به دهقانان و مالداران برگزار شد.
 در این نشست مولوی عبدالغفور. . .

بازگشت به خبرها