۲۷ وترنر در بلخ درباره القاح مصنوعی آموزش دیدند

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۵/۲۹ - ۱۳:۲۳
۲۷ وترنر در بلخ درباره القاح مصنوعی آموزش دیدند
 
۲۹ اسد ۱۳۹۹
ریاست زراعت ولایت بلخ به همکاری مؤسسه اکتید «ACTED»، مهارت‌های القاح مصنوعی را به وترنران ساحه‌ای ولایت‌های بلخ، سمنگان، جوزجان و فاریاب آموزش داد.
این برنامه‌ی آموزشی جهت بلند بردن سطح کیفیت مالداری و نیازهای مالداران، برای ۱۰ روز راه‌اندازی شده بود.
محمدوکیل نیازی مدیر عمومی مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت ولایت بلخ می‌‌گوید: «۱۶ داکتر در دور اول و ۱۲ داکتر در دور دوم، روش‌های ازدیاد نسل یا القاح مصنوعی را آموزش دیدند که برای بلند بردن سطح کیفیت مالداری و رفع نیاز‌های مارکیت از نگاه محصولات حیوانی مهم پنداشته می‌‌شود.»
هم‌چنان به بهره‌مندان این برنامه‌ی آموزشی، بسته‌های القاح مصنوعی نیز توزیع شد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۱ - ۱۲:۴۳
Background image

برگزاری روز مزرعه نباتات تابستانی در فارم تحقیقاتی اردوخان هرات

۱۱ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات با همکاری سازمان خواراک و زراعت ملل متحد (FAO) در فارم تحقیقاتی زراعتی اردوخان، روز مزرعه (Field Day) نباتات تابستانی را برگزار. . .

شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۱ - ۱۲:۳۳
Background image

رهنمایی مالداران ولسوالی شتل پنجشیر در زمینه تغذیه و حفظ‌الصحه گاوهای شیری

۱۱ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر ده‌ها تن از مالداران ولسوالی شتل را در زمینه‌های مختلف مالداری رهنمایی کرد.
در این برنامه آموزشی، کارمندان مدیریت عمومی خدمات. . .

شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۱ - ۱۲:۳۳
Background image

توزیع وسایل پروسس سبزیجات برای ۵۰ فامیل در بنگی تخار

۱۱ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار با همکاری مؤسسه میشن‌ایست، وسایل پروسس سبزیجات و مواد لازم آن را برای ۵۰ فامیل در قریه قلبراق ولسوالی بنگی توزیع کرد.
همزمان با. . .

بازگشت به خبرها