۲۶ فارم در کاپیسا ماهی می‌پرورند

content_admin
شنبه ۱۳۹۹/۹/۲۲ - ۱۴:۳۵
۲۶ فارم در کاپیسا ماهی می‌پرورند

۲۰ قوس ۱۳۹۹
مسوولان در ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا می‌گویند که در این ولایت  ۲۶ فارم ماهی‌پروری در همکاری وزارت زراعت آبیاری و مالداری با سکتور خصوصی تا اکنون ایجاد شده است.
کاپیسا یکی از ولایت‌هایی است که آب‌وهوای مناسب برای پرورش ماهی دارد و تنها امسال ۱۵ متریک تن گوشت ماهی و حدود  ۲۷۰ هزار  جوجه‌ماهی تولید کرده است.
صیاد یکی از مارکیت‌های مناسب برای عرضه ماهی است. در این بازار نه تنها تولید ماهی داخی این ولایت، فروخته می‌شود بلکه از سایر ولایت‌ها و خارج کشور نیز به این بازار ماهی وارد می‌شود.
ماهی صیاد از شهرت و کیفیت خاصی برخوردار است که علاقه‌مندان زیادی دارد و سالانه هزاران تن برای خوردن ماهی صیاد از این محل تفریحی دیدن می‌کنند که زمینه‌های کار را برای شماری از باشنده‌گان این محل فراهم کرده است. این میطان تقاضا، کاپیسا را به بستر مناسبی برای ماهی‌پروری بدل کرده است.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۱ - ۱۵:۱۲
Background image

برگزاری جلسه پلان عمل احیا و حفاظت از جنگلات در وزارت زراعت

۲۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور بررسی و تنظیم پلان عمل احیا و حفاظت از جنگلات کشور، در وزارت زراعت، آبیاری و مالداری تحت ریاست مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و منابع طبیعی این. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۱ - ۱۴:۳۰
Background image

دیدار فنی از ساحات زراعتی قریه قلعه نورخان ولایت پروان

۲۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان فنی و مسلکی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان از باغ‌ها و زمین‌های زراعتی قریه قلعه نورخان ساحه خلازیی دیدار نمودند. این برنامه به اساس هدایت رهبری. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۱ - ۱۱:۵۰
Background image

افتتاح مسلخ معیاری مواشی در شهر کهنه تالقان ولایت تخار 

۲۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
یک باب مسلخ معیاری و عصری در منطقه شهر کهنه تالقان ولایت تخار  توسط شرکت خصوصی اعمار و به بهره‌برداری سپرده شد. این مسلخ با در نظرداشت اصول صحی و حفظ محیط زیست ساخته. . .

BACK TO NEWS