۲۰۰ تُن تخم اصلاح‌شده‌ی گندم و کود به دهقانان سمنگان توزیع می‌شود

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۸/۱۹ - ۹:۳۰
۲۰۰ تُن تخم اصلاح‌شده‌ی گندم و کود به دهقانان سمنگان توزیع می‌شود

۱۸ عقرب ۱۳۹۹
روند توزیع ۲۰۰ متریک تن تخم اصلاح‌شده‌ی گندم و کود کیمیایی به یک‌هزار دهقان در ولایت سمنگان آغاز شده است.
محمدرحمن ارغندیوال رییس زراعت، مالداری و آبیاری ولایت سمنگان، می‌گوید که ۵۰ متریک تن تخم اصلاح‌شده گندم، ۵۰ متریک‌ تن کود کیمیایی سیاه و ۱۰۰ متریک تن کود کیمیایی سفید، به صورت سب‌سایدی به دهقانان توزیع می‌شود.  تنها ۴۰ درصد هزینه‌ی این تخم‌های اصلاح‌شده توسط دهقانان و ۶۰ درصد دیگر توسط وزارت زراعت پرداخت می‌شود.
رییس زراعت سمنگان افزود که هدف از توزیع تخم‌های اصلاح‌شده زمینه‌سازی برای افزایش حاصلات  گندم است.
او گفت «این تخم‌های اصلاح‌شده بر اساس تجربه در سال‌های گذشته در خود کشور تولید و تکثیر گردیده که به خاک و‌ هوای کشور مطابقت داشته و نسبت به دیگر تخم‌های گندم حاصل بیش‌تر می‌دهد.»

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۲:۰
Background image

در هلمند پروژه پاک‌کاری ۱۷.۸ کیلومتر کانال‌های زهکشی با هزینه بیش از ۵.۴ میلیون افغانی آغاز شد

۲۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ رَبِیعُ‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه پاک‌کاری کانال‌های زهکشی در مربوطات مرکز ولایت هلمند و ولسوالی‌های بولان، گرشک و سنگین، با حضور نمایندگان وزارت زراعت، آبیاری و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۱:۰
Background image

برای ۷۰ زن در ولسوالی بلخ مواد و وسایل کشت و تولید سمارق توزیع شد

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری مؤسسه «اکشن اید»، برای ۷۰ تن از زنان در ولسوالی بلخ، مواد، وسایل و لوازم مورد نیاز کشت و تولید سمارق را توزیع کرد.
در این برنامه، مواد. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۰:۵۶
Background image

در کندهار با هزینه بیش از ۱۸ میلیون افغانی یک چکدم بزرگ ساخته شد؛ گامی مهم برای کاهش اثرات خشکسالی و افزایش سطح آب‌های زیرزمینی

۲۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ رَبِیعُ‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
کار ساخت یک چکدم بزرگ در ولسوالی پایین شاولیکوت ولایت کندهار، با هزینه ۱۸ میلیون و ۴۸۳ هزار و ۳۷۳ افغانی از بودجه انکشافی وزارت زراعت،. . .

BACK TO NEWS