۱۲ هزار حیوان مربوط به کوچی‌های ولایت بغلان واکسین می‌شود

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۱/۲۸ - ۱۵:۱۰
بغلان کې د کوچیانو څاروي واکسینېږي

۲۸ دلو ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان، می‌گوید حیوانات کوچی‌ها در این ولایت از طریق پروژه «DCA/CLAP»، مربوط به وزارت زراعت، واکسین انترتوکسیمیا یا «ETV»، دریافت می‌کنند.
برنامه واکسیناسیون این حیوانات دیروز در ساحه کیله‌گی ولسوالی دوشی آغاز شد. قرار است در این کمپین، ۱۲هزار بُز و گوسفند مربوط به کوچی‌ها در ولسوالی‌های دوشی، پلخمری، بغلان مرکزی و نهرین، در برابر بیماری انترتوکسیمیا به شکل سب‌سایدی واکسین شوند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۶:۱۲
Background image

در کندهار کار ساخت ۱۵ باب سبزخانه به ارزش ۶.۱ میلیون افغانی آغاز شد

۳۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۵ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با حمایت مالی برنامه انکشافی ملل متحد، همکاری تخنیکی مؤسسه بنیاد صلح و تحت نظارت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۶:۹
Background image

زمین از سوی وزارت زراعت به وزارت معارف انتقال داده شد

۳۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۵ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
مسئولان ریاست امور اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری می‌گویند که بر اساس فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین، قرارداد انتقال زمین میان ریاست. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۶:۵
Background image

در ننگرهار برای صدها خانواده ماشین‌های خشک‌کردن سبزیجات و میوه‌ها توزیع شد و ساخت سبزخانه‌ها آغاز گردید

۳۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۵ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
در نتیجه تلاش‌های ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با حمایت مالی سازمان غذا و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه مشورتی و. . .

بازگشت به خبرها