یک مرکز پرورش سمارق با سرمایه‌گذاری مشترک در بلخ تجهیز شد

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۱۰/۲ - ۱۰:۵۳
یک مرکز پرورش سمارق با سرمایه‌گذاری مشترک در بلخ تجهیز شد

۲ جدی ۱۳۹۸
وزارت زراعت از طریق برنامه‌ی حمایت از اولویت ملی دوم (SNaPP-2) یک مرکز پرورش سمارق را با سهم مشترک سرمایه‌گذاری ۳۰ درصد سکتور خصوصی و ۷۰ درصد سهم وزارت تجهیز کرد و به بهره‌برداری سپرد.
هزینه‌ی ایجاد این مرکز پرورش سمارق به ۱۹۶ هزار و ۶۷۰ افغانی می‌رسد. این مرکز به همکاری وزارت زراعت و با سرمایه‌گذاری خصوصی زنان زراعت‌پیشه در قریه کرملک ولسوالی دهدادی ساخته و تجهیز شده است.
بر اساس پلان تجارتی، این مرکز ظرفیت تولید ۹۰۰ کیلو گرام سمارق نوع صدفی و ۱۵۰ کیلو گرام «اسپان سمارق» را در یک سال دارد که مجموع فروش آن به گونه‌ی اوسط مبلغ ۲۹۲ هزار و ۵۰۰ افغانی در یک سال می‌باشد.
هدف از ایجاد این مرکز پرورش سمارق، جذب سرمایه‌گذاری سکتور خصوصی در بخش زراعت، افزایش اشتغال‌زایی در میان زنان زراعت‌پیشه و بلند بردن سطح درآمد دهقانان روستایی است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۱۵:۱۲
Background image

به بهره‌برداری سپردن پروژه احیای جنگلات طبیعی در ولایت بلخ

۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۲ شعبان المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، پروژه احیا و رشد جنگلات طبیعی را در منطقه سلطان بابا علی‌شیر مربوط ولسوالی نهرشاهی، به‌گونه رسمی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۱۱:۳۵
Background image

نشست بورد ملی تخم‌های بذری در وزارت زراعت دایر شد

۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

نشست بورد ملی تخم‌های بذری با حضور مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، استادان پوهنحی زراعت پوهنتون کابل، اعضای بورد و نماینده سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۱۱:۲
Background image

افتتاح روند توزیع مساعدت‌های نقدی و غذایی برای مهاجرین عودت‌کننده در بدخشان

 ۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

روند توزیع مساعدت‌های نقدی و غذایی برای مهاجرین عودت‌کننده در ولایت بدخشان، با حضور مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی محمد اسماعیل غزنوی والی. . .

بازگشت به خبرها