یک‌هزار و شش‌صد جریب زمین در ولسوالی بلخ تحت پوشش آبیاری قرار گرفت

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۶/۱۲ - ۱۵:۴۲
یک‌هزار و شش‌صد جریب زمین در ولسوالی بلخ تحت پوشش آبیاری قرار گرفت

۱۲ سنبله ۱۳۹۸
با بازسازی شبکه آبیاری «آسیا قوناق» در یکی از روستاهای دور افتاده‌ی ولسوالی بلخ ولایت بلخ، یک‌هزار و شش‌صد جریب زمین زراعتی در این روستا تحت پوشش آبیاری قرار گرفته است.
این شبکه آبیاری که دو کیلومتر طول دارد، با هزینه هفت‌میلیون و ۲۶۰ هزار افغانی از طریق پروژه تنظیم آب در مزرعه مربوط به وزارت زراعت، آبیاری و مالداری بازسازی شده است. با بازسازی این شبکه، یک‌هزار و شش‌صد جریب زمین تحت پوشش آبیاری قرار گرفته و سه‌هزار و چهارصد تن از باشندگان محل از آن مستفید می‌شوند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۱ - ۱۵:۲۲
Background image

اطلاعیه:

به تمام اشخاص حقیقی و حکمی و شرکت‌هایی که پیش از فتح، با پروژه‌های SNaPP2 و CLAP وزارت زراعت، آبیاری و مالداری قرارداد داشته‌اند و تا اکنون حساب‌های خود را تصفیه نکرده‌اند، اطلاع داده. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۱ - ۱۵:۲۲
Background image

نظارت از روند توزیع وسایل شیردوشی در ولسوالی دولت‌آباد بلخ

۲۱ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ ، از روند آغاز پروسه توزیع وسایل شیردوشی به ۲۱ تن از افراد منتخب در ولسوالی دولت آباد بازدید کرد.
در جریان این بازدید،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۱ - ۱۰:۲۹
Background image

بازدید هیئت وزارت زراعت از قطعات نمایشی ولسوالی چهار بولک بلخ


۲۱ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئتی به رهبری مولوی مصباح‌الدین مستعین رئیس غله‌جات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از قطعات نمایشی نباتات پنبه‌دانه، جواری و ماش در ولسوالی چهار بولک بازدید کردند.
در. . .

بازگشت به خبرها