کمپاین شاخه‌بری و تهیه لایم سلفر در غور شروع شد

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۸/۱۲/۸ - ۱۰:۳۲
 کمپاین شاخه‌بری و تهیه لایم سلفر در غور شروع شد

۸حوت ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور، می‌گوید که کمپاین شاخه‌بری درختان و تهیه ادویه ترکیبی لایم سلفر در این ولایت به کمک برنامه‌ی ملی باغداری و مالداری آغاز شده است.
این کمپاین که تا یک ماه دیگر ادامه خواهد داشت و در جریان آن، طرز تهیه دوای ترکیبی لایم سلفر به باغداران به شکل عملی و نظری آموزش داده می‌شود.
غور از جمله ولایاتی است که طی سال‌های اخیر باغداری در آن رشد قابل ملاحظه‌ی داشته است. از آغاز به فعالیت برنامه‌ی ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت، باغداری در غور سالانه حدود ۹ درصد رشد داشته است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۹ - ۱۲:۲۶
Background image

سروی و شناسایی دهاقین واجد شرایط برای ایجاد قطعات نمایشی لوبیا در ولسوالی عنابه


۹ جدی ۱۴۰۴  هـ.ش
در چارچوب برنامه‌های انکشافی زراعتی، روند سروی و شناسایی دهاقین واجد شرایط به‌منظور ایجاد قطعات نمایشی لوبیا در ولسوالی عنابه انجام شد. این روند توسط کارمندان موسسه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۹ - ۱۲:۲۰
Background image

توزیع بزهای شیری برای حمایت از مالداران در ولسوالی فرخار


۹ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور حمایت از معیشت مالداران و بهبود وضعیت مالداری، روند توزیع بزهای شیری همراه با بسته‌های حمایوی آن در شماری از قریه‌های ولسوالی فرخار ولایت تخار  تطبیق گردید.. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۹ - ۱۲:۱۸
Background image

اصلاح و بازسازی طویله‌خانه‌های مالداران در ولسوالی چمتال

در چارچوب همکاری میان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ  و دفتر تطبیق‌کننده پروژه، برنامه‌ای به‌منظور اصلاح و بازسازی طویله‌خانه‌های سنتی مالداران در ولسوالی چمتال  تطبیق گردید.
ب. . .

بازگشت به خبرها