کار ۳۲۲ پروژه زراعتی در جوزجان به زودی به پایان می‌رسد

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۱۰ - ۱۳:۳۷
کار ۳۲۲ پروژه زراعتی در جوزجان به زودی به پایان می‌رسد


۱۰ قوس ۱۳۹۹
کار ۳۲۲ پروژه زراعتی که توسط وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی در ولایت جوزجان راه‌اندازی شده، به زودی به پایان می‌رسد.
این پروژه‌ها که ساخت ۱۵۰ کشمش‌خانه، ۱۴۰ ذخیره‌گاه پیاز، ۲۰ ذخیره‌گاه کچالو و دو سردخانه صفر انرژی برای میوه‌جات تازه را شامل می‌شود، با هزینه‌ی ۱۵۵ میلیون‌ و ۴۴۴ هزار افغانی در سطح ولسوالی‌های ده‌گانه ولایت جوزجان و مرکز این ولایت تطبیق می‌گردد.
کار بخشی از این پروژه‌ها به پایان رسیده و قرار است به زودی کار متباقی پروژه‌ها نیز به پایان برسد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۲ - ۹:۳۵
Background image

بازدید از باغ خرما در ولسوالی خاشرود ولایت نیمروز

کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز در  ولسوالی خاشرود آن ولایت  از یک باب باغ خرما در مربوطات قریه رزی خورد این ولسوالی بازدید کرد.
هدف این بازدید بررسی وضعیت رشد و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۱ - ۱۵:۲۲
Background image

اطلاعیه:

به تمام اشخاص حقیقی و حکمی و شرکت‌هایی که پیش از فتح، با پروژه‌های SNaPP2 و CLAP وزارت زراعت، آبیاری و مالداری قرارداد داشته‌اند و تا اکنون حساب‌های خود را تصفیه نکرده‌اند، اطلاع داده. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۱ - ۱۵:۲۲
Background image

نظارت از روند توزیع وسایل شیردوشی در ولسوالی دولت‌آباد بلخ

۲۱ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ ، از روند آغاز پروسه توزیع وسایل شیردوشی به ۲۱ تن از افراد منتخب در ولسوالی دولت آباد بازدید کرد.
در جریان این بازدید،. . .

بازگشت به خبرها