کار پروژه‌های جدید زراعتی در پنجشیر ۴۰ درصد به پیش رفته است

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۶/۴ - ۱۵:۱۳
پنجشیر کې د نویو کرنیزو پروژو چارې نږدې ۴۰ سلنه بشپړ شوي دي
 
۴ سنبله ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر، می‌گوید ۷۶ پروژه‌ی جدید زراعتی که از طریق برنامه‌ مدیریت محصولات زراعتی در این ولایت راه‌اندازی شده است، کار تطبیق آن تا ۴۰ درصد به پیش رفته است.
این پروژه‌ها در ولسوالی‌های آبشار، دره، عنابه، شتل، خینج، رخه، پریان و مرکز پنجشیر راه‌اندازی شده است.
عبدالرشید میثاق مدیر عمومی ترویج ریاست زراعت پنجشیر می‌گوید: «در ولایت پنجشیر مجموعاً ۵۰ ذخیره‌خانه کچالو، ۹ ذخیره‌خانه‌ی پیاز و ۷ سردخانه میوه ساخته و ده پایه دستگاه خشک‌کننده میوه توزیع می‌شود که کار بعضی از این پروژه‌ها تا ۴۰ درصد پیش‌رفت دارد.»
هزینه کلی این پروژه‌ها به ۵۰ میلیون و ۵۰۰ هزار افغانی می‌رسد.
شاه‌ولی یک تن از دهقانان در قریه «دره عبدالله‌خیل» مربوط به ولسوالی حصه دوم پنجشیر، که برایش یک ذخیره‌گاه پیاز ساخته می‌شود، از راه‌اندازی پروژه‌های جدید زراعتی ابراز خرسندی می‌کند و می‌گوید: «حکومت برای ما مهربانی کرده و ذخیره‌گاه پیاز جور می‌کند. سابق حاصل می‌گرفتیم، عاجل سودا می‌کردیم، به‌خاطری که می‌ترسیدم که خراب نشود، از خاطر فاسد نشدن عاجل می‌فروختیم یا زیر خاک می‌کردیم. حال در این ذخیره‌خانه‌ها نگهداری می‌کنیم و در وقت مناسب و به قیمت مناسب می‌فروشیم.»
در ذخیره‌گاه پیاز که برای شاه‌ولی ساخته می‌شود، همین اکنون شش نفر مصروف کار هستند.

 

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها