کار پرورش نهال‌های میوه‌ای و زینتی در هلمند آغاز شد

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۲۴ - ۱۳:۱۳
کار پرورش نهال‌های میوه‌ای و زینتی در هلمند آغاز شد

۲۴ قوس ۱۳۹۹
کار پرستاری و پرورش نهال‌های میوه‌ای و زینتی در ۲۰ جریب زمین در مربوطات قوریه‌ی انار باغ ولایت هلمند، از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت آغاز شد.
زلمی الکو رییس زراعت، آبیاری و مالداری هلمند می‌گوید که در این دوره از پرستاری (نرسری) نهال‌ها، نسل‌های درختان گوناگون میوه‌دار و بی‌میوه پرورش داده می‌شود تا در آینده به زمین‌داران و باغداران این ولایت داده شود.
به گفته‌ی آقای الکو، ریاست زراعت ولایت هلمند در این اواخر روی چگونه‌گی درختان گوناگون میوه‌دار و زینتی تحقیق کرده است که در کنار دریافت نتایج خوب، حالا می‌کوشد که درختان یادشده را در دوره‌های پرستاری (نرسری) بیش‌تر بپرورد و به دست‌رس زمین‌داران و باغداران هلمندی قرار بدهد.
زلمی الکو می‌گوید که ریاست وی، می‌خواهد با تکثیر و ترویج درختانی که با خاک و هوای ولایت هلمند مطابقت دارند و دارای انواع جدید و میوه‌های ارزش‌مند اند؛ زمینه‌های بهتر کاری را برای دهقانان و باغداران فراهم کند تا میزان درآمد دهقانان و باغداران بیش‌تر شود.
باید گفت که امسال از سوی ریاست زراعت هلمند نزدیک به ۱۰۰ هزار نهال و از جانب سکتور خصوصی در این ولایت حدود یک میلیون نهال میوه‌ای و زینتی آماده‌ی توزیع شده است.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۰ - ۱۱:۱۱
Background image

هیئت وزارت زراعت افغانستان با مسئولان مؤسسه تحقیقات زراعتی هند دیدار کرد

۲۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان در ادامه سفر رسمی خود به جمهوری هند، با مسئولان شورای تحقیقات زراعتی هند و مؤسسه تحقیقات زراعتی هند دیدار و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۰ - ۱۰:۲۶
Background image

هیئت وزارت زراعت افغانستان با مسئولان نهادهای بین‌المللی تحقیقات زراعتی دیدار کرد

۲۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری  در ادامه سفر رسمی خود به جمهوری هند، با مسئولان نهادهای بین‌المللی  مرکز بین‌المللی بهبود جواری  و گندم،  مرکز بین‌المللی کچالو و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۰ - ۱۰:۲۶
Background image

د کندهار په ۱۶ ولسوالیو او ښار کې له ۶۱۰ زره څخه ډېر کوچني څاروي د پرازیټونو پر ضد درمل شول

د کندهار د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست، د کوچنیو څارویو د روغتیا د خوندي کولو او د مالدارۍ د ودې په موخه، د کندهار ښار او ۱۶ ولسوالیو کې د داخلي او خارجي پرازیټونو د مخنیوي پراخ. . .

بازگشت به خبرها