کار عملی‌سازی ۸۳ پروژه آبیاری و باغداری در ولایت‌های شمالی تکمیل شد

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۱۲/۲۰ - ۱۵:۱۲
 کار عملی‌سازی ۸۳ پروژه آبیاری و باغداری در ولایت‌های شمالی تکمیل شد

۲۰ حوت ۱۳۹۸
وزارت زراعت آبیاری و مالداری از طریق پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری‌اش کار ۸۳ پروژه در زمینه‌ی آبیاری و باغداری را که سال گذشته‌ی میلادی در ولایت‌های شمالی آغاز کرده بود، تکمیل کرد.
از میان ۸۳ پروژه‌ی یاد شده، ۵۳ تای آن ساخت کشمش‌خانه‌ی عصری، چهار تای آن، ساخت کنترلی آب، ۲۰ تای آن ساخت حوض خاکی، ۱۳ تای آن ساخت مایکروکجمینت و سه تای دیگر آن، ایجاد مرکز تولید ورمی‌کمپوست (کود عضوی) می‌باشد.
به گفته‌ی مسوولان در پروژه ملی باغداری و مالداری زون شمال این پروژه‌ها با ۵۰ درصد سهم دهقانان و پنجاه فی‌صد سهم وزارت زراعت در ولایات بلخ، جوزجان، سرپل، سمنگان و فاریاب ساخته شده و مورد استفاده مالکان آن قرار گرفته است.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری تا اکنون از طریق پروژه ملی باغداری و مالداری‌اش، در زون شمال نزدیک به دو هزار پروژه‌ی آبیاری و ساخت کشمش‌خانه‌ی عصری را تکمیل کرده که از این طریق هزاران جریب زمین آبیاری شده و در عین حال از ساختمان کشمش‌خانه‌ها ده‌ها تن کشمش با کیفیت نیز تولید شده و به قیمت مناسب در بازارهای داخلی و خارجی فروخته شده است.
شماری از مستفدشده‌گان این پروژه‌ها ضمن سپاسگزاری از این برنامه‌های پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری بر ادامه این پروژه‌ی ملی و ارزنده تاکید دارند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۱۰:۹
Background image

ارزگان: برای ۱۵۰ دهقان برنامه‌های آگاهی‌دهی در مورد تغییرات اقلیمی برگزار شد

۱۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست سازگاری با تغییرات اقلیمی در سکتور زراعت و مالداری، مربوط وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، بر اساس پلان سالانه خویش، برنامه‌های آموزشی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۱۰:۹
Background image

به بیش از ۲۰۰ خانواده متضرر در ولایت کندز وسایل پروسس سبزیجات، میوه و لبنیات توزیع شد

۱۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندز به همکاری کمیته بین‌المللی نجات (IRC) ، وسایل پروسس سبزیجات، میوه و لبنیات را برای بیوه‌زنان و خانواده‌های. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۹:۲۲
Background image

پکتیا: آموزش عملی تهیه خوراک حیوانی (سایلج) برای مالداران آغاز شد

۱۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا از طریق آمریت مالداری و صحت حیوانی، برای ۱۰ تن از مالداران قریه خطابی مرکز، آموزش‌های عملی و نظری در. . .

بازگشت به خبرها