کار بازسازی کانال آبیاری ده‌قاضی و یخ‌دره در بدخشان تکمیل شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۴/۲ - ۱۴:۲۲
کار بازسازی کانال آبیاری ده‌قاضی و یخ‌دره در بدخشان تکمیل شد

کار احیا و بازسازی کانال آبیاری ده‌قاضی و یخ‌دره در ولسوالی بهارک ولایت بدخشان، توسط پروژه حوزه دریایی پنج آمو مربوط به وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به پایان رسیده است.
این دو کانال فرعی در قریه «منده‌ پایین‌شهر» ولسوالی بهارک موقعیت دارد و با احیا و بازسازی این کانال‌ها، یک‌هزار و چهارصد خانواده از مزایای آن اسفتاده می‌کنند.
کانال‌های آبیاری ده‌قاضی و یخ‌دره، به صورت مجموعی ۹ کیلومتر طول دارد و سه‌صد هکتار زمین را تحت پوشش آبیاری قرار می‌دهد. احیا و بازسازی این‌ کانال‌ها هفت میلیون و ۵۷۸هزار و ۸۸۰ افغانی هزینه برداشته است.
پروژه حوزه دریایی پنج آمو، براساس استراتیژی ملی اداره منابع طبیعی، در بخش‌های احیا و بازسازی کانال‌های آبیاری، ایجاد قطعه‌های نمایشی، احداث انجمن‌های آبیاری، آب‌ریزه‌ و آموزش دهقانان در ولایت‌های بدخشان، تخار و کندز فعالیت دارد.
این پروژه توسط بانک انکشاف آسیایی و کشورهای اروپایی تمویل و توسط وزارت زراعت آبیاری و مالداری تطبیق می‌گردد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۲ - ۹:۳۵
Background image

بازدید از باغ خرما در ولسوالی خاشرود ولایت نیمروز

کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز در  ولسوالی خاشرود آن ولایت  از یک باب باغ خرما در مربوطات قریه رزی خورد این ولسوالی بازدید کرد.
هدف این بازدید بررسی وضعیت رشد و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۱ - ۱۵:۲۲
Background image

اطلاعیه:

به تمام اشخاص حقیقی و حکمی و شرکت‌هایی که پیش از فتح، با پروژه‌های SNaPP2 و CLAP وزارت زراعت، آبیاری و مالداری قرارداد داشته‌اند و تا اکنون حساب‌های خود را تصفیه نکرده‌اند، اطلاع داده. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۱ - ۱۵:۲۲
Background image

نظارت از روند توزیع وسایل شیردوشی در ولسوالی دولت‌آباد بلخ

۲۱ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ ، از روند آغاز پروسه توزیع وسایل شیردوشی به ۲۱ تن از افراد منتخب در ولسوالی دولت آباد بازدید کرد.
در جریان این بازدید،. . .

بازگشت به خبرها