پس از این سکتور مالداری در اولویت قرار می‌گیرد

naim.rezai
چهارشنبه ۱۴۰۰/۳/۲۶ - ۱۵:۸
پس از این سکتور مالداری در اولویت قرار می‌گیرد

۲۶جوزای ۱۴۰۰
شیرشاه امیری معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، می‌گوید که طی سال‌های گذشته، سکتور مالداری کشور کم‌تر مورد توجه قرار گرفته اما پس از این، این سکتور در اولویت کاری وزارت قرار می‌گیرد.
آقای امیری امروز در مراسم معرفی نورجان زازی به عنوان رییس جدید ریاست عمومی مالداری و صحت حیوانی، گفت که قرار است در آینده نزدیک پروژه کلان ملی برای انکشاف و توسعه سکتور مالداری در کشور راه‌اندازی شود. او هم‌چنین گفت که خشک‌سالی امسال، سکتور مالداری را متضرر خواهد ساخت اما وزارت زراعت، تلاش می‌کند تا با اجرای برنامه‌های متعدد، از پیامدهای منفی خشک‌سالی بر سکتور مالداری بکاهد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۳:۱
Background image

توزیع ۱۰ هزار خریطه کنترول مگس خربوزه برای دهاقین ولسوالی حضرت سلطان سمنگان

۲۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از توزیع ۱۰ هزار خریطه ویژه کنترول مگس خربوزه برای دهاقین ولسوالی حضرت سلطان خبر داد.
این برنامه از سوی مدیریت عمومی حفاظه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۹:۴۳
Background image

برگزاری جلسه سکتوری زراعت و مالداری با حضور مؤسسات همکار در ولایت بامیان

۲۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتوری زراعت و مالداری با حضور نمایندگان مؤسسات همکار، مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و سایر اشتراک‌کنندگان، در سالون جلسات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۹:۳۷
Background image

سیر علمی محصلان پوهنځی زراعت از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز

۲۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
شماری از محصلان پوهنځی زراعت همراه با استادان خویش و با حضور رئیس پوهنځی زراعت، در چارچوب یک برنامه سیر علمی از بخش‌های مختلف ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت. . .

بازگشت به خبرها