پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری در غزنی ۴۷ ذخیره‌گاه کچالو می‌سازد

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۹/۲ - ۱۴:۱۵
پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری در غزنی ۴۷ ذخیره‌گاه کچالو می‌سازد


۲ قوس ۱۳۹۹
وزارت زراعت توسط پروژه‌ی انکشاف زنجیره ارزش باغداری خود، کار ساخت ۴۷ ذخیره‌گاه کچالو را در ولایت غزنی ۹۵ درصد تکمیل کرده است.
این ذخیره‌گاه‌ها تا یک هفته‌ی دیگر به بهره‌برداری سپرده می‌شود.
هزینه‌ی مجموعی ساخت این ذخیره‌گاه‌ها ۲۸ میلیون و ۹۲۹ هزار و ۱۵۸ افغانی است. ۸۰ درصد این هزینه را وزارت زراعت می‌پردازد و ۲۰ درصد بقیه را دهقانانی که مالک این ذخیره‌گاه‌ها هستند، سهم می‌گیرند.
هر ذخیره‌گاه ظرفیت نگهداری ۱۲ متریک تن کچالو را دارد. با بهره‌برداری این ذخیره‌گاه‌ها، دهقانان کچالوکار غزنی سالانه بیش از ۵۶۰ تُن کچالوی‌شان را می‌توانند ذخیره کنند. سال قبل در ولایت غزنی یک هزار و ۸۰ هکتار زمین کچالو کشت شده بود و از این کشت‌زارها ۲۷ هزار تُن کچالو تولید گردید.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۵:۲۳
Background image

آغاز روند صادرات ۵۰ متریک تُن سیب از ولایت کندهار به کشور روسیه

۱۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
روند صادرات ۵۰ متریک تُن سیب به ارزش یک صد هزار دالر  از سوی شرکت خصوصی «کندا فروت» در همکاری با وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان طی برنامه‌ای در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۴:۵۲
Background image

توزیع کیت‌های سیروسرویلانس بیماری بروسلوز برای مسئولان کلینیک‌های صحی حیوانی ولایت کابل

۱۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ جُمادی‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
آمریت خدمات مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، روند توزیع کیت‌های سیروسرویلانس بیماری بروسلوز را برای مسئولان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۴:۵۰
Background image

بازدید رییس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت از کمپنی میلکو در ولایت کندهار

۱۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیرمحمد حاتمی، رییس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی خود به ولایت کندهار، از کمپنی «میلکو» بازدید به عمل آورد.
در. . .

بازگشت به خبرها