پروژه «سیستم غذایی پایدار» در سمنگان افتتاح شد

naim.rezai
چهارشنبه ۱۴۰۰/۳/۱۲ - ۱۷:۲۷
پروژه «سیستم غذایی پایدار» در سمنگان افتتاح شد

  ۱۲ جوزای ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان، می‌گوید که پروژه «سیستم غذایی پایدار» با حضور مقام‌های محلی از جمله محمدداوود کلکانی والی، روسای ادارات مسوول، نمایندگان موسسات همکار و کوپراتیف‌های زراعتی و دهقانی رسماً افتتاح شد.
این پروژه از سوی دفتر «شلتر فور لایف»، shelter for life، راه‌اندازی شده است. قرار است با آغاز تطبیق این پروژه، در بخش‌های ارتقای ظرفیت دهقانان، کنترول امراض و آفات نباتی، تغذیه و تنوع غذایی تمرکز شود. هم‌چنین ساخت چهارصد متر کانال آب، باغچه‌های خانگی، بیست‌ فارم کوچک مرغ‌داری و توزیع تخم اصلاح‌شده و کود کیمیاوی به پنج‌صد دهقان در این ولایت نیز، شامل این پروژه می‌شود.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۵:۶
Background image

جلسه آموزشی و آگاهی‌دهی برای مسئولان فارم‌های مرغداری در بادغیس برگزار شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
جلسه آموزشی و آگاهی‌دهی برای مسئولان فارم‌های مرغداری، به هدف ایجاد هماهنگی و ارتقای ظرفیت در بخش مرغداری، در سالون جلسات ریاست زراعت، آبیاری و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۴:۴۷
Background image

توسط وزارت زراعت، زمین به وزارت ترانسپورت و هوانوردی انتقال داده شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشست برگزارشده در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری که با حضور مولوی سید محمد سعید رئیس انتقال و توزیع زمین ریاست اراضی و حزب‌الله. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۱:۵۷
Background image

در ولایت فراه روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای هزاران دهقان مستحق آغاز شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، با همکاری تخنیکی مؤسسه «سی.اچ.ای» و با تمویل اداره خوراک و زراعت سازمان ملل متحد، روند توزیع. . .

بازگشت به خبرها