پروژه‌ی زنجیره ارزش باغداری ۳۳۲ جریب باغ متراکم می‌سازد

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۴ - ۱۵:۲۴
HVCDSP

۱۴ جدی ۱۳۹۹
وزارت زراعت از طریق پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری خود، در نظر دارد که در سال مالی ۱۴۰۰ در هشت ولایت ۳۳۲ جریب باغ متراکم بسازد.
این باغ‌ها شامل درختان سیب، شفتالو، ناک، آلو، انار و لیمو خواهد بود و در ساخت آن‌ها ۵۹ میلیون و ۲۲۶ هزار و ۵۵۹ افغانی هزینه خواهد شد.
باغ‌های یادشده در ولایت‌های کابل، بامیان، غزنی، میدان‌وردک، پکتیکا، لوگر، پکتیا و خوست ساخته می‌شود.
پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری «HVCDSP»، یکی از پروژه‌های مهم وزارت زراعت‌، آبیاری و مالداری است که توسط بانک انکشاف آسیایی «ADB»، تمویل می‌گردد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۶ - ۱۴:۳۳
Background image

ساخت و افتتاح یک ‌چکدم در ولسوالی نوزاد هلمند

۲۶ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۶ جُمادی‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش‌های ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هلمند، یک چکدم در منطقه غوریانو ولسوالی نوزاد ساخته و رسماً به بهره‌برداری سپرده شد.
این چک. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۶ - ۱۴:۳۲
Background image

بازدید کمیته تخنیکی از شرکت‌های تولیدی مشروبات غیرالکولی در پارک‌های صنعتی کابل

۲۶ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
کمیته تخنیکی تحلیل همه‌جانبه پیرامون کانسنتریت میوه به سرپرستی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، امروز از شرکت‌های تولیدی مشروبات غیرالکولی در پارک‌های صنعتی ناحیه نهم. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۶ - ۱۴:۳۰
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده و کود کیمیاوی به ۲۲۰ بزگر مستحق در ولسوالی نوزاد هلمند

۲۶ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۶ جُمادی‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به اساس تلاش‌ها و پلان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هلمند، تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی میان ۲۲۰ بزگر مستحق ولسوالی نوزاد. . .

بازگشت به خبرها