پایان نمایشگاه «گلفود»: دریافت قراردادهای فروش محصولات زراعتی به ارزش بیش از ۱۷۱ میلیون دالر توسط صادرکننده‌گان افغان

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۹ - ۱۶:۴۴
پایان نمایشگاه «گلفود»: دریافت قراردادهای فروش محصولات زراعتی به ارزش بیش از ۱۷۱ میلیون دالر توسط صادرکننده‌گان افغان

۱۰ حوت ۱۳۹۹
با پایان نمایشگاه گلفود در دبیِ امارات متحده عربی، مشخص شد که صادرکننده‌گان و تاجران افغانی که در این نمایشگاه شرکت کرده بودند، جمعاً به ارزش بیش از ۱۷۱ میلیون دالر، قرارداد تاییدشده‌ی صادرات تولیدات زراعتی افغانستان را به دست آورده‌اند.
حبیب‌الله حبیبی، رییس انکشاف سکتور خصوصی در وزارت زراعت، آبیاری و مالداری که در این نمایشگاه شرکت کرده است، می‌گوید: «بیش‌ترین این قراردادها با طرف‌های هندوستانی بسته شده است که جمعاً ارزش آن به حدود ۱۰۰ میلیون دالر می‌رسد. هم‌چنان پس از هندوستان، بزرگ‌ترین طرف قرارداد تاجران و صادرکننده‌گان افغانستان در نمایشگاه گلفود دبی، تاجران امارات متحده عربی است که ارزش آن به ۲۷ میلیون دالر می‌باشد. پس از آن، بیش‌ترین میزان قرارداد با تاجران عربستان سعودی عقد شده است که ارزش آن حدود شش میلیون دالر است.»
این قراردادها، شامل میوه خشک به ارزش بیش از ۱۰۷ میلیون دالر، مغزباب به ارزش بیش از ۴۳ میلیون دالر، گیاهان طبی به ارزش افزون بر ۱۳ میلیون دالر، دانه‌باب به ارزش بیش از ۴.۷ میلیون دالر، میوه تازه به ارزش بیش‌تر از ۱.۳ میلیون دالر، جوس به ارزش بیش‌تر از ۴۶۵ هزار دالر و عسل به ارزش بیش‌تر از ۴۲۵ هزار دالر می‌باشد.
سال‌های قبل تاجران افغان از نمایشگاه سالانه‌ی «گلفود»، جمعاً قراردادهایی به ارزش حدود ۱۰۰ میلیون دالر به دست می‌آوردند که امسال، با وجود کرونا، افزایش فوق‌العاده‌ای را میزان دریافت این قراردادها برای افغانستان نشان می‌دهد.
باید گفت که سال گذشته حدود ۸۰ درصد قراردادهای تاجران افغان و طرف‌های قراردادشان در نمایشگاه گلفود، عملی شده بود.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۱ - ۱۰:۸
Background image

افتتاح کانال آب‌یاری قریه اف‌ملک در ولسوالی بلخ ولایت بلخ 

۲۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
کار ساخت کانال آبیاری قریه اف‌ملک در ولسوالی بلخ  ولایت بلخ که به همکاری دفتر اکتید تکمیل گردیده بود، در حضور هیئتی از وزارت زراعت، ریاست زراعت، آبیاری و مالداری. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۱ - ۹:۲۶
Background image

برگزاری ورکشاپ تخصصی «تحقیق ساحوی» برای کارمندان ریاست تحقیقات مالداری

۲۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش

ورکشاپ آموزشی تخصصی تحت عنوان «تحقیق ساحوی» با هدف ارتقای ظرفیت علمی و مسلکی کارمندان ریاست تحقیقات مالداری، در پوهنتون بین‌المللی افغان برگزار شد.
این برنامه آموزشی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۹ - ۱۲:۲۲
Background image

آغاز کمپاین دواپاشی و تطبیق ادویه ضد پارازیت‌های حیوانی در ولایت فاریاب

۱۹ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب از آغاز کمپاین دواپاشی و تطبیق ادویه ضد پارازیت‌های حیوانی در ولسوالی‌های اندخوی، گرزیوان، پشتونکوت و شهر میمنه این ولایت. . .

BACK TO NEWS