وزارت زراعت ۹۵.۱۱ درصد بودجه‌ی انکشافی‌اش را مصرف کرد

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۸/۱۰/۱ - ۹:۲۳
 وزارت زراعت ۹۵.۱۱ درصد بودجه‌ی انکشافی‌اش را مصرف کرد

۳۰ قوس ۱۳۹۸
امروز، با پایان سال مالی ۱۳۹۸، بر اساس آمارهای ریاست مالی و حسابی وزارت زراعت، روشن شد که وزارت زراعت، آبیاری و مالداری توانسته است ۹۵.۱۱ درصد بودجه‌ی انکشافی‌اش را مصرف کند.
وحید اعتبار، رییس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری می‌گوید که مجموع بودجه‌ی انکشافی منظور شده‌ی وزارت زراعت هفت میلیارد و ۸۶۷.۹۸۱ میلیون افغانی بود که از این میان، هفت میلیارد و ۷۰۰.۹۵۴ میلیون آن، که ۹۷.۸۸ درصد می‌شود، وارد تخصیص شده بود و از این جمله، هفت میلیارد و ۴۸۳.۵۲۶ میلیون افغانی آن مصرف شده است که ۹۵.۱۱ درصد بودجه‌ی انکشافی را شکل می‌دهد.
آقای اعتبار گفت که این میزان مصرف، ممکن است تا پایان امروز، به دلیل این که برخی از قراردادها دریافت‌های‌شان شاید در جریان پروسس باشد و بودجه دریافت کند، بیش‌تر شود.
وزارت زراعت ۹۵.۱۱ درصد بودجه‌ی انکشافی‌اش را در قالب ۳۶ پروژه در ۳۴ ولایت به اساس نیازمندی‌های دهقانان، باغداران، مالداران و نگهداری از منابع طبیعی مصرف کرده است.
رییس مالی و حسابی وزارت زراعت می‌گوید که اولویت در مصرف بودجه در سال مالی ۱۳۹۸ در زمینه‌های آبیاری زمین‌ها، توسعه‌ی باغداری، حفاظت و رشد منابع طبیعی و تولید و توزیع تخم‌های اصلاح‌شده برای دهقانان بوده است.
بخش دیگر مصرف این بودجه، برای توان‌مندسازی زنان است.
آقای اعتبار می‌گوید که پی‌گیری‌ها در تطبیق پروژه‌ها و اجرای قراردادها با جلسه‌های مستمر کاری به ریاست مقام رهبری، هم‌آهنگی‌ها با بخش‌های مختلف وزارت برای دنبال‌کردن جریان پیش‌رفت کارهای انکشافی، ارائه‌ی صلاحیت‌های تدارکات قراردادها به ولایات برای رشد ظرفیت و تطبیق بهتر پروژه‌ها و ایجاد گروپ‌های کاری آن‌لاین برای حل‌وفصل مشکلات پیش آمده در پیش‌رفت‌ها، از عواملی بوده است که وزارت زراعت توانسته بودجه‌ی انکشافی‌اش را در سال مالی ۱۳۹۸، بیش‌تر از ۹۵ درصد مصرف کند.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در مصرف بودجه‌ی انکشافی‌اش، یکی از نهادهای پیش‌تاز است.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۱۳:۴۴
Background image

در ننگرهار به ۱۲۰ دهقان وسایل زراعتی کمک شد

۱۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
به تلاش‌های ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار و با حمایت فنی مؤسسه خیریه «داکار» و حمایت مالی «دانیدا»، به ۱۲۰ تن از دهقانان در ولسوالی‌های هسکه مینه، کوټ و رودات. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۱۳:۲۵
Background image

کمپاین واکسین علیه بیماری طاعون حیوانات کوچک در ولایت کندز آغاز شد

۱۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندز با همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، کمپاین واکسین علیه بیماری طاعون حیوانات کوچک (PPR) را در این ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۱۱:۵۹
Background image

سفر وزیر زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت تخار

۱۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در رأس هیأتی متشکل از مفتی محمد ذاکر رئیس عمومی مالداری و صحت حیوانی، میرویس خوگیانی و ولی وزیری مشاوران مقام وزارت،. . .

بازگشت به خبرها