ورکشاپ گزارش‌دهی سالانه ریاست عمومی انستیتوت تحقیقات زراعتی برگزار شد

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۷ - ۱۰:۱۲
د کرنیزو څېړنو انستیتوت د کلني راپور ورکولو ورکشاپ دائر شو

برنامه گزارش‌دهی سالانه ریاست عمومی انستیتوت تحقیقات زراعتی با حضور مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، رییسان، متخصصین، استادان و مسوولین این ریاست برای سه روز در تالار نمایشگاه بادام باغ کابل برگزار گردید.
در این مراسم، مولوی صدراعظم عثمانی در افتتاحیه برنامه اظهار داشت: «تحقیقات بنیاد زراعت را تشکیل می‌دهد و توسعه زراعت و مالداری وابسته به تحقیقات است. ما باید ورایتی متنوع پرحاصل زراعتی داشته باشیم و نسل‌های جدید حیوانات را ترویج دهیم.»
مولوی نصرت‌الله طلحه، رئیس عمومی تحقیقات وزارت زراعت، نیز در این باره گفت: «تحقیقات اساس زراعت و مالداری است. ما پاسخ‌گوی دهاقین و مالداران هستیم و به همین دلیل تحقیقات در بخش‌های سبزیجات، میوه‌جات، غله‌جات، نسل‌های جدید نهال‌ها و ترویج نباتات پرحاصل از اهمیت بالایی برخوردار است.»
در ادامه، دوکتور محمد رفیع باوری رئیس تحقیقات تطبیقی و توافقی به اهمیت تحقیقات در زراعت اشاره کرد و افزود: «هدف اصلی تحقیقات افزایش سطح تولیدات زراعتی، کاهش فقر و تأمین مصونیت غذایی است که به شدت به آن نیاز داریم.»
انجنیر صبغت‌الله رحیمی، رئیس تحقیقات خاکشناسی، نیز تأکید کرد: «خاک اساس تولید مواد غذایی است و باید توجه ویژه‌ای به تحقیق خاک شود؛ زیرا بدون تحقیق نمی‌توان خاک پرحاصل داشت.»
در این ورکشاپ، فعالیت‌های یک‌ساله بخش‌های مختلف تحقیقات شامل توافقی و تطبیقی، مالداری، خاک‌شناسی، غله‌جات، تحقیقات اگروانومی، امراض و آفات نباتی، تحقیقات در مناطق خشک، جرم پلازم نباتی، سبزیجات، میوه‌جات، اصلاح نباتات جنگلی علوفوی و طبی و نباتات صنعتی که در مرکز و ولایات انجام شده بود، توسط مسوولین ارایه گردید.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۲:۳۴
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه بازدید کرد

۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در جریان بازدید از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه در ناحیه ششم شهر فیض‌آباد، بر رسیدگی به چالش‌های موجود و شامل شدن این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۴
Background image

۷۳۶ اجاق آفتابی میان اعضای انجمن‌های جنگلداری در ولسوالی‌های زرمت و روحانی بابا ولایت پکتیا توزیع شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا از طریق دفتر روابط خود، به منظور حفاظت از جنگل‌ها و جلوگیری از قطع درختان، ۷۳۶ پایه اجاق آفتابی را. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۲
Background image

از قاچاق داروهای زراعتی و گاومیش‌ها در کندهار جلوگیری شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار از جلوگیری از قاچاق ۱۱ کارتن داروهای زراعتی پاکستانی و ۳۰ رأس گاومیش در عملیات جداگانه خبر داد.
بر اساس معلومات این ریاست،. . .

بازگشت به خبرها