هفت‌هزار و پنج‌صد کیلو پیاز زعفران به دهقانان سمنگان توزیع می‌شود

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۷/۳ - ۲۲:۳۵
هفت‌هزار و پنج‌صد کیلو پیاز زعفران به دهقانان سمنگان توزیع می‌شود


۳ میزان ۱۳۹۹
روند توزیع هفت‌هزار و پنج‌صد کیلوگرام پیاز زعفران، کود مخصوص، دوای قارچ‌کُش و بسته‌های زراعتی به دهقانان سمنگان آغاز شد.
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری سمنگان می‌گوید که این پیازها و بسته‌های مورد نیاز آن، به پانزده دهقان واجد شرایط در شش ولسوالی برای ساخت قطعات نمایشی زعفران توزیع می‌شود. هریک از این قطعات نیم جریب زمین مساحت خواهد داشت.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۲:۰
Background image

در هلمند پروژه پاک‌کاری ۱۷.۸ کیلومتر کانال‌های زهکشی با هزینه بیش از ۵.۴ میلیون افغانی آغاز شد

۲۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ رَبِیعُ‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه پاک‌کاری کانال‌های زهکشی در مربوطات مرکز ولایت هلمند و ولسوالی‌های بولان، گرشک و سنگین، با حضور نمایندگان وزارت زراعت، آبیاری و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۱:۰
Background image

برای ۷۰ زن در ولسوالی بلخ مواد و وسایل کشت و تولید سمارق توزیع شد

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری مؤسسه «اکشن اید»، برای ۷۰ تن از زنان در ولسوالی بلخ، مواد، وسایل و لوازم مورد نیاز کشت و تولید سمارق را توزیع کرد.
در این برنامه، مواد. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۰:۵۶
Background image

در کندهار با هزینه بیش از ۱۸ میلیون افغانی یک چکدم بزرگ ساخته شد؛ گامی مهم برای کاهش اثرات خشکسالی و افزایش سطح آب‌های زیرزمینی

۲۹ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ رَبِیعُ‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
کار ساخت یک چکدم بزرگ در ولسوالی پایین شاولیکوت ولایت کندهار، با هزینه ۱۸ میلیون و ۴۸۳ هزار و ۳۷۳ افغانی از بودجه انکشافی وزارت زراعت،. . .

BACK TO NEWS